Generični filtri

ABOUTYOU Koda za popust in kuponi

Odkrijte najnovejše kode za popust in preverjene promocije za ekskluzivne prihranke na ABOUTYOU

Vaša ocena: Noben
Ocena: 4.3 - 3 glasov

Aktivno ABOUTYOU Kode za popust

Splošne informacije o AboutYou

Ta priročnik je namenjen vsem AboutYou stranke, tudi če je to njihovo prvo spletno naročilo ali če so že registrirane stranke in so že oddajale naročila. Vzemite si nekaj minut časa in natančno preberite to gradivo, ki ga je skupina Couponius napisala v pomoč vsem AboutYou stranke prihranijo vsakič, ko naročijo AboutYou. Ta vodnik je bil napisan, ko smo se registrirali kot člani na AboutYou, se naročili na glasilo in preučili mnenja drugih strank, ki smo jih našli na zaupanja vrednih spletnih virih. Zelo nas zanimajo mnenja in izkušnje drugih ljudi AboutYou, tako da poleg osebnih izkušenj članov naše ekipe (vsak izmed nas je bil AboutYou kupci že vrsto let), smo skrbno preučili tudi spletna mesta s pregledi in mnenja njihovih članov, tako pozitivna kot negativna.

Kaj je AboutYou in kako deluje

 • AboutYou je spletna trgovina z več blagovnimi znamkami, ki članom ponuja dostop do ogromne izbire cenovno dostopnih modnih izdelkov. To je koncept, ki ga lahko najdemo tudi na drugih spletnih mestih, vendar mi, ekipa Couponius, temu verjamemo AboutYou ima najboljšo implementacijo koncepta modnih diskontnih trgovcev z več blagovnimi znamkami, impresiven izbor blagovnih znamk in slogov ter, kar je najpomembneje, po naših izkušnjah ponuja najboljšo dostavo, vračila in storitve za stranke.
 • Brezplačna in hitra dostava: AboutYou brezplačno dostavlja vsa naročila nad približno 15 € prek storitve hitre dostave. Ta storitev lahko dostavi vaša naročila med 3 in 5 dnevi, odvisno od končne destinacije paketa. Prednost pri AboutYou je, da uporablja lokalne kurirske in poštne službe v ciljni državi, kar pospeši postopek dostave. Tudi za vsako naročilo, ki ga pošilja AboutYou, stranka prejme podatke o sledenju, da korak za korakom spremlja svojo dostavo.
 • Ekipa Couponius ceni storitev delne dostave, ki bo naročene izdelke, ki so na zalogi ali zahtevajo krajši dobavni rok, dostavila, izdelke, ki potrebujejo več časa, pa vam bomo dostavili kasneje.
 • Ugodne in raznolike plačilne storitve: AboutYou ponuja, odvisno od države, iz katere je poslano naročilo, več možnosti plačila, vključno z: kreditno kartico, plačilo po povzetju, bančno nakazilo ali plačilo Klarna, na obroke brez obresti.
 • Storitev »Garancija najboljše cene«, ki ponuja možnost vračila v 30 dneh od razlike, plačane nad tisto, ki jo je plačala druga konkurenčna spletna stran v vaši državi. Cenimo to možnost in verjamemo, da je zelo velikodušen pogoj in način zagotavljanja AboutYou strankam, da bodo na spletni strani vedno našli najboljše možne ponudbe.
 • Vračila in povračila: Vklopljeno AboutYouvračila so vedno brezplačna. Poleg tega velikodušno obdobje, ki ga ponuja AboutYou za vračila je 100 dni od prejema naročila. Ob vsakem prejetem naročilu boste v paketu prejeli vsakič etiketo in obrazec za vračilo. Če želite vrniti celotno naročilo ali le del izdelkov, zahtevajte vračilo na spletu v svojem uporabniškem računu in nalepko za vračilo nalepite na paket; AboutYou bo poskrbel za ostalo in naročilo bo kmalu prevzel kurir. AboutYou povrne celoten znesek takoj po prejemu in obdelavi vračila. 

Kako prihraniti denar pri nakupovanju AboutYou

 • Prvi korak, ki ga morate narediti, če želite izkoristiti najnovejše AboutYou ponudbe je odpreti račun stranke in se naročiti na glasilo. Ker AboutYou pogosto posodablja svoje promocije, se je nujno potrebno naročiti in pridobiti dostop do najnovejših ponudb.
 • Trenutno novi naročniki na glasilo prejmejo 15 % popust na prvo naročilo.
 • Ekipa Couponius priporoča, da namestite AboutYou mobilna aplikacija. Menimo, da je to najboljši vmesnik za dostop AboutYou in imeli boste dostop do naročil, promocij in najnovejših ponudb na AboutYou kjerkoli že si. Všeč nam je, kako je aplikacija optimizirana za vrsto trgovine AboutYou oglašuje in meni, da je aplikacija nujno potrebna za doseganje najboljših nakupovalnih rezultatov AboutYou.
 • Vedno preverite razdelek »PRODAJA« na spletnem mestu ali v aplikaciji. Po naših izkušnjah boste na najrazličnejša oblačila in obutev našli popuste do 75 %. Za najboljše rezultate uporabite tudi filtre za iskanja po kategorijah in rezultate razvrstite po popustih ali cenah.
 • Dodajte svoje najljubše izdelke na svoj seznam priljubljenih, da še naprej preverjate njihovo ceno in razpoložljivost na zalogi. Prav tako, če cena vmes ne pade na vrednost, ki se vam zdi sprejemljiva, lahko preko opcije "Alternative" preverite, če so na voljo podobni artikli drugih znamk z boljšo ponudbo ali ugodnejšo ceno.
 • Spremljajte redne akcije in popuste, ki jih ponuja AboutYou: vedno preverite, ali prihajajo obdobja popustov, med prazniki, črnim petkom, veliko nočjo, novim letom ali drugimi priložnostmi, ko AboutYou svojim strankam ponuja popuste in promocije. Prav tako pogosto preverjajte razdelek »Outlet« na spletnem mestu in vsak dan poiščite popuste do 65 %.
prazno
 • Najpomembnejši način za prihranek pri nakupovanju na AboutYou so kuponi za popust. AboutYou svojim strankam ponuja kupone ali nize črk in številk, ki lahko prinesejo ugodnosti znižanja skupne vrednosti naročila za določen znesek ali odstotek, če jih uporabijo na blagajni. Povedali vam bomo več podrobnosti o tem AboutYou kode za popust in kako jih uporabiti v naslednjem razdelku tega vodnika.

AboutYou kode kuponov

 • Vedno preverite svoj AboutYou račun stranke, razdelek »Kuponi in ponudbe« v AboutYou aplikacijo, da vidite, do katerih kuponov za popust imate trenutno dostop. Če trenutno ni na voljo nobenega kupona, naj vas ne obupa, saj pri Couponiusu iščemo najboljše kode za popust in kupone za vas ter jih objavljamo vsak dan, tako da nas morate samo obiskati.
 •            AboutYou Pogoji in omejitve upravičenosti do kode za popust: kode za popust imajo vedno pogoje uporabe. Ti pogoji so lahko povezani z najmanjšo vrednostjo naročila, za katero veljajo, določeno vrsto izdelka, za katerega se lahko uporabljajo, ali celo določeno blagovno znamko ali izdelek, za katerega ponujajo ugodnost. Prosimo, da natančno preberete pogoje, ko najdete AboutYou kodo za popust, da jo pravilno uporabite pri svojem naročilu in izkoristite vse prednosti, ki jih ponuja.
 • Obdobje veljavnosti od AboutYou kode za popust: kode za popust, tako kot promocije, imajo obdobje veljavnosti, v katerem jih je mogoče uporabiti. Vsaka koda za popust, ki jo objavimo, ima tudi ta termin naveden, ker želimo prihraniti vaš pomemben čas in ne želimo, da preizkušate kode, ki so potekle in ne koristijo več vašim naročilom. Omeniti velja, da včasih te kode za popust, tudi če AboutYou rok je potekel, morda še vedno deluje, zato, če niste našli dobre kode za popust in čas dopušča, poskusite s potečenimi kodami, saj obstaja možnost, da še vedno delujejo.
 • AboutYou kode za popust, objavljene na Couponiusu: ker imamo v ekipi Couponius radi popuste, želimo, da naši obiskovalci dobijo najboljše ponudbe in popuste pri nakupovanju na AboutYou. Zato porabimo veliko časa za preučevanje AboutYou Spletna stran, AboutYou glasilo in AboutYou račune v družabnih medijih, iščejo najnovejše kode za popust. Hkrati smo tudi na tekočem s kodami, objavljenimi na drugih spletnih mestih za popuste, in vsak dan preverjamo zaupanja vredne vire, kot so www.retailmenot.com, www.slickdeals.co.uk, www.coupons-promo-code.com , www.promocode.ac in mnogi drugi.
 • Na tej strani boste našli seznam kod, ki jih ekipa Couponius pogosto preverja in posodablja. Prosimo, ne preizkusite le enega ali tistega, ki se vam zdi najboljši za vaše naročilo, ampak preizkusite vse, nato se lahko odločite, kateri vam najbolj koristi, in ga uporabite. 
 • Kako uporabiti kode za popust na AboutYou: za pomoč pri prijavi AboutYou kodo za popust hitro in pravilno, smo na tej strani ustvarili vodnik. Pomaknite se na dno strani in sledite navodilom za uporabo kode za popust za AboutYou Spletna stran. Dodali smo tudi sliko, da vam prihranimo dodaten čas, saj vam natančno pokaže, kje morate vnesti kodo za popust.

Pogosta vprašanja o ABOUTYOU

Ali ABOUTYOU Ponudite kode za popust?

Trenutno obstaja 13 kod za popust in promocije, ki bodo delovale ABOUTYOU maja 2024 in najnovejši kupon, dodan danes, ponuja 15 % popust.

Koliko lahko prihranite s ABOUTYOU Kode za popust?

Znesek, ki ga lahko prihranite s kodo za popust ABOUTYOU se lahko razlikujejo glede na vrednost naročila in vrednost ponujenega popusta. Trenutno se odstotek popusta giblje med 15 % in 25 %, prihranek pa lahko glede na situacijo doseže več sto evrov.

Za kaj so najboljši kuponi in kode za popust ABOUTYOU?

Najboljša preverjena koda za popust za ABOUTYOU je (25***A) in strankam ponuja 25% popust na nakupe v maju 2024.

Ali AboutYou ponudite brezplačno poštnino?

Da, naročila nad določenim zneskom bodo brezplačno poslana dne AboutYou.com. Preverite najmanjši znesek naročila za vašo specifično lokacijo.

Ali lahko vrnem svoj AboutYou naročilo?

Da, vsa naročila je mogoče vrniti AboutYou.com. Če niste zadovoljni, lahko ustrezne izdelke vrnete v 30 dneh od prejema in vam povrnemo celotno kupnino. Izdelke je treba vrniti v novem in nenošenem stanju, z vso originalno embalažo, oznakami in potrdili o pristnosti.

Kje najdem svojega AboutYou kuponi?

Shranjeni kuponi so samodejno dodeljeni vašemu računu in na voljo samo v aplikaciji O VAS. Pregled vaših kuponov najdete v denarnici za kupone. Vaša denarnica s kuponi se nahaja zadaj na prvi strani v aplikaciji v zgornjem desnem kotu.

Katere izdelke lahko kupim s svojim AboutYou kupon?

Za vsakim kuponom v denarnici za kupone najdete vse ustrezne izdelke in jih dodate v svojo košarico. Če brskate po kategorijah izdelkov, boste videli izbrane izdelke s kuponi, označene z 'kupon'.

Lahko uporabim AboutYou kode kupona za kateri koli izdelek?

Medtem ko je večino promocijskih kod mogoče uporabiti za široko paleto artiklov, imajo lahko določeni kuponi omejitve ali veljajo samo za določene kategorije izdelkov. Vedno natančno preberite pogoje vsakega kupona.

Kaj pa če moj AboutYou koda bona ne deluje?

Če kodo za popust, ki ste jo vnesli na AboutYou spletna stran ne deluje, preverite:
 • Vnesli ste točno kodo, vključno z velikimi črkami
 • Ali ste upoštevali pogoje odkupa? Popust lahko velja za določene izdelke/kategorije izdelkov ali nad določenim zneskom
 • Včasih kode delujejo enkrat in ste jo že uporabili
 • Ponudba je potekla in morate poiskati veljavno kodo

Kako uspešno dodati kodo kupona na AboutYou

Kratek in zajamčen vodnik o tem, kako prihraniti pri naslednjem AboutYou naročite z uporabo promocijskih kod

 • 1
  Na spletu poiščite najnovejše kode za popust v ponudbi in shranite izbrano za kasnejšo uporabo
 • 2
  Pomaknite se na AboutYou.com in dodajte vse, kar želite, v nakupovalno košarico
 • 3
  Kliknite »Moja košarica« v zgornjem desnem kotu zaslona, ​​da pregledate svoje naročilo
 • 4
  Prijavite se v svoj račun ali se registrirajte kot nova stranka, da nadaljujete na blagajno
 • 5
  Na strani »Povzetek naročila« poiščite »Ali imate bon ali darilno kartico?« razdelek
 • 6
  V razdelek »Koda kupona« vnesite natančno kodo, ki ste jo prej shranili, in kliknite dodaj, da unovčite ponudbo

Aktivne kode za popust za ABOUTYOU

🛍️ Kategorija Moda
🔥 Skupne ponudbe 13
🎇️ Kode za popust 13
📌 Ponudbe 0
➡️ Najboljši kupon 25% popust
🆕 Najnovejši kupon 15% popust
🚚 Brezplačna dostava NE
🔄 Rok za vračilo 30 dni
⏳ Zadnja posodobitev 29 maj 2024

Najboljše kode kuponov za ABOUTYOU

ABOUTYOU KODA ABOUTYOU OPIS PONUDBE POTEČE
ALISALIVE Prejmite 15 % popusta na vaše naročilo AboutYou Koda bona Oktober 31, 2024
HAPPYHOUR Prihranite do 20 % popusta na naročilo AboutYou Bon za popust September 30, 2024
RENA15 Dodatnih 15% popusta na vaše naročilo AboutYou Bon za popust Avgust 31, 2024
AYBDAY Do 15 % popust na izbrane artikle AboutYou Bon za popust Avgust 31, 2024

Možnosti plačila

PayPal
ApplePay
Kreditne kartice
Plačilo po povzetju

Možnosti pošiljanja

Courier

Možnosti stika

10 Domstraße, Hamburg, Hamburg 22095, DE
O TEBI
@aboutyou_com
Aboutyou
aboutyou.com

 • ABOUT YOU je nemški spletni modni trgovec, ki deluje v več evropskih državah.
 • Leta 2014 so ga ustanovili Tarek Müller, Sebastian Betz, Hannes Wiese in Sebastian Sieglitz.
 • Podjetje ponuja široko paleto oblačil, obutve in dodatkov za moške, ženske in otroke različnih blagovnih znamk.
 • ABOUT YOU se odlikuje z zagotavljanjem prilagojenih nakupovalnih izkušenj prek svoje aplikacije in spletnega mesta, pri čemer uporablja algoritme za priporočanje izdelkov, prilagojenih slogovnim željam vsake stranke.
 • Platforma vsebuje tudi vsebine, kot so modni navdih, vodniki po trendih in stilski nasveti
 • Kot mlado podjetje ABOUT YOU smo razvili lastno modno znamko. Zasnovana v Berlinu in vsestranska kot spletna trgovina, ABOUT YOU Label poskrbi za vse potrebe strank. Kolekcija vključuje tako enostavna oblačila kot tudi čevlje, torbe in dodatke za vsakodnevno garderobo.

Kratek vodnik za AboutYou stranke

 • Spletna stran ima dober uporabniški vmesnik
 • Res dobra predstavitev izdelkov, kvalitetne slike in natančen opis izdelkov
 • Preprost in hiter postopek registracije in odjave članov
 • Všeč nam je 100-dnevna politika vračila
 • Registrirajte se kot član in se naročite na glasilo, da boste na tekočem z najnovejšimi dogodki in promocijami
 
Avtorske pravice © 2024 Couponius.com. Vse predstavljene informacije so informativnega naslova.