Generični filtri

Koda za popust in kuponi AVIRA

Odkrijte najnovejše kode za popust in preverjene promocije za ekskluzivne prihranke pri AVIRI

Vaša ocena: Noben
Ocena: 4.8 - 1 glasujete

Aktivne kode za popust AVIRA

Splošne informacije o AVIRA

 • Avira je podjetje za kibernetsko varnost, ki je specializirano za protivirusno programsko opremo in internetne varnostne rešitve.
 • Avira je bila ustanovljena leta 2006 v Nemčiji in je od takrat postala eden vodilnih ponudnikov protivirusne programske opreme na svetu.
 • Avira ponuja vrsto izdelkov za posamezne uporabnike in podjetja, vključno s protivirusno programsko opremo, internetnimi varnostnimi paketi in rešitvami za mobilno varnost. Njihova programska oprema je zasnovana za zaščito pred različnimi grožnjami, kot so virusi, zlonamerna programska oprema, izsiljevalska programska oprema, lažno predstavljanje in druge spletne nevarnosti.
 • Ena od pomembnih lastnosti Avirinih izdelkov je njihova uporaba naprednih tehnologij, kot sta umetna inteligenca in strojno učenje, za odkrivanje in preprečevanje nastajajočih groženj v realnem času.
 • Avira ponuja tako brezplačne kot plačljive različice svoje programske opreme, pri čemer plačljive različice običajno ponujajo dodatne funkcije in izboljšano zaščito.

Ponudbe in popusti, ki jih ponuja Avira

 • Promocijski popusti: To so začasni popusti, ki so na voljo za omejen čas in pogosto sovpadajo s prazniki ali posebnimi dogodki. Vključujejo lahko popuste na začetno nakupno ceno ali na podaljšanje naročnine.
 • Kode kuponov ali promocijske kode, ki jih lahko kupci vnesejo med postopkom nakupa na spletu, da prejmejo popust ali posebno ponudbo.
 • Paketni popusti: Avira ponuja popuste, ko kupite več izdelkov ali storitev skupaj. Na primer, lahko dobite popust, če kupite protivirusno programsko opremo in storitev Phantom VPN (Virtual Private Network).
 • Študentski popusti: Avira ponuja posebne popuste za študente. Če se želite kvalificirati, morate običajno potrditi svoj študentski status z veljavno študentsko izkaznico ali e-poštnim naslovom in prejeli boste do 70 % popusta.
 • Popusti za starejše: Avira ponuja do 70 % popusta za preverjene člane, ki so stari 55+ let.
 • Popusti pri podaljšanju: obrnite se na družbo Avira do 35 dni pred predvidenim podaljšanjem letne naročnine in Avira vam bo poslala e-poštno obvestilo s ceno obnovitve pred datumom poteka.
 • Sezonski popusti: Avira lahko ponudi popuste v določenih obdobjih leta, kot je sezona vračanja v šolo ali sezona prazničnih nakupov.
 • Količinski popusti: podjetjem ali organizacijam, ki kupujejo licence protivirusne programske opreme v velikem obsegu, bo Avira ponudila količinske popuste glede na število kupljenih licenc.

Kode kuponov Avira

Kode kuponov, znane tudi kot promocijske kode ali kode za popust, so alfanumerični nizi, ki jih lahko kupci vnesejo med postopkom nakupa na spletu, da prejmejo popust ali posebno ponudbo. Te kode zagotavlja AVIRA kot del svojih tržnih strategij za spodbujanje strank k nakupu njihovih izdelkov ali storitev.
Takole običajno delujejo kode kuponov AVIRA:
 • Pridobitev promocijske kode: promocijske kode je mogoče razdeliti prek različnih kanalov, kot so glasila Avira, objave v družabnih medijih, oglasi ali promocijski dogodki. Lahko se zagotovijo tudi določenim segmentom strank, kot so nove stranke, obstoječe stranke ali člani programov zvestobe.
 • Vnos kode kupona AVIRA: Podroben vodnik o uporabi promocijske kode boste našli na spletnem mestu Avira tukaj, na tej strani, pod odstavkom »Kako«.
 • Pogoji in določila: Promocijske kode so pogosto opremljene s posebnimi pogoji in določili, kot so datumi poteka, minimalne zahteve za nakup ali omejitve glede ustreznih izdelkov ali storitev. Stranke naj pregledajo te pogoje, da zagotovijo, da izpolnjujejo zahteve za uspešno uporabo promocijske kode.

Izbira načrta na Avira.com

Trenutno Avira ponuja štiri kategorije izdelkov in storitev strankam, ki želijo izboljšati svojo spletno varnost in varnost naprav:
 • Paketne ponudbe, vključno s svežnji programskih izdelkov, kot so: Avira Prime, Avira Internet Security in Avira Free Security.
 • Varnostna programska oprema naprave: protivirusna programska oprema, posodobitev programske opreme, varno nakupovanje in varnost brskalnika Avira.
 • Spletne rešitve zasebnosti: Phantom VPN, Password manager in Avira varnostni brskalnik.
 • Programska oprema za optimizacijo: pospešitev sistema in optimizator.
Tukaj je nekaj stvari, ki jih morate upoštevati, preden izberete pravi izdelek AVIRA:
 • Ocenite svoje potrebe: razmislite, kakšno vrsto zaščite potrebujete glede na vaše vzorce uporabe in stopnjo tveganja, s katero se soočate. Na primer, če računalnik uporabljate predvsem za osnovno brskanje po spletu in e-pošto, bo morda zadostovala standardna protivirusna programska oprema. Če pa se ukvarjate z dejavnostmi, kot so spletno bančništvo, nakupovanje ali igranje iger, boste morda potrebovali celovitejšo internetno varnostno zbirko.
 • Raziskovanje: vzemite si čas za raziskovanje različnih varnostnih rešitev, ki so na voljo na trgu. Poiščite ugledne blagovne znamke z zgodovino zagotavljanja učinkovite zaščite pred zlonamerno programsko opremo, lažnim predstavljanjem, izsiljevalsko programsko opremo in drugimi grožnjami. Preberite ocene in ocene tako strokovnjakov kot uporabnikov, da dobite predstavo o prednostih in slabostih vsakega izdelka.
 • Funkcije: razmislite o funkcijah, ki jih ponuja posamezna varnostna rešitev, in o tem, ali so v skladu z vašimi potrebami. Nekaj ​​pogostih funkcij, ki jih je treba poiskati, vključuje skeniranje v realnem času, zaščito požarnega zidu, orodja za preprečevanje lažnega predstavljanja, zaščito pred izsiljevalsko programsko opremo, varno brskanje in zaščito pred krajo identitete. Prepričajte se, da je varnostna rešitev združljiva z vašim operacijskim sistemom in drugo programsko opremo, nameščeno v vašem računalniku.
 • Vpliv na zmogljivost: ocenite vpliv varnostne rešitve na zmogljivost na vašem računalniku. Čeprav je bistvenega pomena imeti robustno zaščito, ne želite, da upočasni vaš sistem ali moti vaša vsakodnevna opravila. Poiščite varnostno programsko opremo, ki je lahka in učinkovita v smislu uporabe sistemskih virov.
 • Cena: nazadnje razmislite o ceni paketa in ali ustreza vašemu proračunu. Primerjajte cenovne načrte in možnosti naročnin, da poiščete najboljšo vrednost za svoj denar. Ne pozabite, da čeprav je na voljo brezplačna protivirusna programska oprema, plačljive rešitve pogosto ponujajo več funkcij in boljšo zaščito.

Pogosta vprašanja o AVIRI

Ali AVIRA ponuja kode za popust?

Trenutno obstaja 9 kod za popust in promocij, ki bodo delovale za AVIRA maja 2024, najnovejši kupon, dodan danes, pa ponuja 10 % popust.

Koliko lahko prihranite s kodami za popust AVIRA?

Znesek, ki ga lahko prihranite s kodo za popust družbe AVIRA, se lahko razlikuje glede na vrednost naročila in vrednost ponujenega popusta. Trenutno se odstotek popusta giblje med 10 % in 81 %, prihranek pa lahko doseže več sto evrov, odvisno od situacije.

Kateri so najboljši kuponi in kode za popust za AVIRA?

Najboljša preverjena koda za popust za AVIRA je (HO****0) in strankam ponuja 81-odstotni popust pri nakupih v maju 2024.

Je Avira popolnoma brezplačna?

Da, osnovni varnostni paket Avira je popolnoma brezplačen. Ob naročnini lahko dobite vrhunske, popolnejše pakete.

Ali lahko Aviri zaupamo, da bo odkrila vse grožnje?

V neodvisnem testiranju leta 2023 je Avira odkrila 100 % datotek zlonamerne programske opreme, kar je zelo impresivno — to je vključevalo izsiljevalsko programsko opremo, trojance, vohunsko programsko opremo, zlonamerno programsko opremo za beleženje tipkovnice, rootkite in drugo.

Kdo je lastnik programske opreme Avira?

Od leta 2021 je Avira v lasti ameriškega programskega podjetja NortonLifeLock, ki upravlja tudi Norton, Avast in AVG.

Ali Avira upočasni računalnik?

Splošno pravilo je, da bi moral biti vpliv na delovanje vašega računalnika zanemarljiv, če vaša naprava izpolnjuje minimalne sistemske zahteve za Avira Antivirus.

Kako lahko prihranim pri naročnini na Avira?

Avira ponuja strankam več načinov za prihranek pri naročnini, vendar je običajno mesečni strošek naročnine nižji, če izberete daljše obdobje naročnine. Vendar pa lahko prihranite še več z uporabo kode kupona Avira, ko se naročite na novo plačljivo članstvo na blagajni.

Kje najdem kodo kupona za Avira?

Promocijske kode Avira lahko najdete oglaševane na spletnem mestu prodajalca, družbenih medijih, e-novicah ali celo na spletnih mestih s kuponi, kot je couponius.com.

Kako dodati kodo kupona za naročnine na AVIRA.COM

Enostaven in zajamčen način uporabe promocijskih kod za naročnine Avira ob zaključku nakupa

 • 1
  Poiščite najnovejšo razpoložljivo kodo kupona AVIRA in jo shranite za kasnejšo uporabo
 • 2
  Izberite svoj najljubši paket na AVIRA.COM in izberite svojo naročnino
 • 3
  Kliknite »Kupite zdaj«, da se odpravite na blagajno, nato izberite način plačila
 • 4
  Na strani »Povzetek naročila« poiščite polje »Označite za vnos kode kupona«.
 • 5
  Vnesite natančno prej shranjeno kodo in kliknite »Uporabi«, da unovčite ponudbo
 • 6
  Vaš popust bo samodejno izračunan in pripravljeni ste na dokončanje naročila

Aktivne kode za popust za AVIRA

🛍️ Kategorija Software
🔥 Skupne ponudbe 9
🎇️ Kode za popust 9
📌 Ponudbe 0
➡️ Najboljši kupon 81% popust
🆕 Najnovejši kupon 10% popust
🚚 Brezplačna dostava NE
🔄 Rok za vračilo 30 dni
⏳ Zadnja posodobitev 25 maj 2024

Najboljše kode kuponov za AVIRA

KODA AVIRA OPIS PONUDBE AVIRA POTEČE
PRIME10 Prihranite 10 % popusta na naročilo s to kodo kupona AVIRA September 30, 2024
HONEY40 Pridobite 40 % popusta na kodo kupona AVIRA na celotnem spletnem mestu Oktober 31, 2024
PROMO8 Prihranite 8% popusta na kodo kupona za naročnino AVIRA Avgust 31, 2024
SAVEAPRO25 Prihranite 25 % kode kupona Antivirus Pro AVIRA Junij 30, 2024

Možnosti plačila

PayPal
Kreditne kartice

Možnosti pošiljanja

Po elektronski pošti

Možnosti stika

WeWork 75 E Santa Clara St., apartma 600, 6. nadstropje. San José CA 95113
AviraSecurity
@avira
Avira
avira.com

Kratek vodič za stranke AVIRA:

 • Protivirusni program Avira je zelo varen za uporabo in zagotavlja odlično zaščito vaše naprave pred zlonamerno programsko opremo in drugimi spletnimi grožnjami. Odkar je Avira vstopila na trg protivirusne programske opreme, dosledno velja za enega najbolj varnih in zanesljivih ponudnikov zaščite pred zlonamerno programsko opremo.
 • Brezplačna možnost za tek. Protivirusna zaščitna rešitev za osebni računalnik Avira Free Antivirus je na voljo kot brezplačen prenos za vse računalnike.
 • Vsaka rešitev Avira je na voljo kot brezplačna preizkusna različica, ki jo je mogoče prenesti s spletnega mesta Avira.
Avtorske pravice © 2024 Couponius.com. Vse predstavljene informacije so informativnega naslova.