Generični filtri

DELL koda za popust in kuponi

Odkrijte najnovejše kode za popust in preverjene promocije za ekskluzivne prihranke pri DELL

Vaša ocena: Noben
Ocena: 4.8 - 4 glasov

Aktivne kode za popust DELL

Splošne informacije o DELL

 • Od svoje ustanovitve leta 1984 je DELL v ospredju računalniških inovacij.
 • DELL za svoje poslovanje uporablja model neposredne prodaje, ki strankam omogoča, da prilagodijo svoje računalnike tako, da izberejo komponente na spletu ali po telefonu in jih nato sestavijo po naročilu. To omogoča veliko prilagodljivost in strankam ponuja tako rekoč neskončno število konfiguracij.
 • Kot glavni igralec v tehnološki industriji Dell nudi storitve strankam, od posameznih potrošnikov do velikih podjetij in vlad.
 • Glavni konkurenti za DELL so HP, Lenovo in Apple.
 • Z vidika dizajna je spletno mesto DELL referenca glede videza in funkcionalnosti. Vse kategorije je enostavno najti, izdelki so zelo dobro opisani in urejeni tako, da ima vsak, ki brska po spletnem mestu, enostaven dostop do vseh možnih informacij in podrobnosti.
 • Všeč nam je način, na katerega je Dell uspel oglaševati svoje edinstveno digitalno strokovno znanje na svojem spletnem mestu, ne da bi bil o tem preveč glasen.
 • Dellovo spletno mesto gosti velik razdelek s podporo za vse njegove izdelke in storitve. Naš urejevalnik je ugotovil, da je krmarjenje po njem preprosto in zelo koristno, saj gre za spletno podporo.
 • Obožujemo razdelek Dell Community na spletnem mestu Dell, kjer lahko stranke najdejo številne odgovore na vsa možna vprašanja in težave, ki se lahko pojavijo. Vsakdo se lahko pridruži in objavi vse, kar je povezano z izdelki in storitvami Dell.
 • Menimo, da je Dell precej visoko dvignil letvico za svoje konkurente, saj ni ponudil le širokega nabora digitalnih izdelkov, temveč tudi gostoljubno in prijetno izkušnjo brskanja po svojem spletnem mestu.
prazno

Promocije in popusti, ki jih ponuja DELL

Da bi vam pomagali najti najboljše ponudbe DELL, smo se kot člani registrirali na Dell.com ter pregledali spletno stran in številne druge vire informacij, da bi našli najboljšo nakupovalno strategijo za to posebno spletno stran. Verjamemo tudi v moč mnenj strank, zato smo preverili vsa večja spletna mesta z mnenji, da bi pridobili hitrejši dostop do vpogledov. Tukaj so zaključki, do katerih je prišla ekipa Couponius, da bi vam pomagali pri varnejšem in boljšem nakupovanju na Dell.com:
 • Toplo priporočamo, da se registrirate kot član, da boste lahko dostopali do najnovejših promocij in ponudb. Članstvo je obvezno tudi za stranke Dell, saj lahko dostopate do garancije za izdelek, prejemate posodobitve in obvestila o svojih izdelkih.
 • Prepričajte se, da vedno preverite razdelek »Ponudbe« na spletnem mestu za dostop do popustov do 46 % popusta na maloprodajno ceno. Dnevno se dodajajo novi izdelki, zato priporočamo tudi razvrščanje promocij po datumu, tako da imate dostop do pozno prispelih izdelkov v razdelku o prodaji.
 • Kupujte z zaupanjem, saj vas Dell pokriva s programoma »Price Match and Price Guarantee«: Dell izenači ceno katerega koli uradnega prodajalca ali konkurenta. Poleg tega bo Dell povrnil plačano razliko, če bo v naslednjih 30 dneh izdelek, ki ste ga naročili, imel nižjo ceno.
 • Posebni popusti: program Dell Advantage, ki ponuja popuste študentom, zaposlenim pri poslovnih strankah Dell in zaposlenim na fakulteti.
 • Ne spreglejte rubrike »Dell refurbished«, kjer najdete prenovljene prenosnike, namizne računalnike in strežnike s popusti do 40% in enako garancijo kot za nov izdelek.
Tukaj so vrste razprodaj, ki jih lahko pričakujete na Dell.com:
 • Kode za popust ali promocijske kode, ki so na voljo na spletnem mestu, na platformah družbenih medijev, v glasilu ali na spletnih mestih tretjih oseb.
 • Sezonske razprodaje, ki potekajo v določenih obdobjih leta
 • Hitra prodaja, časovno omejene promocije z visokimi popusti na določene izdelke.
 • Trenutno lahko najdete popuste do 40% nižje od maloprodajne cene v razdelku »Deals« na spletnem mestu
 • Brezplačna dostava velja za določen obseg izdelkov ali za naročila nad določenim zneskom.
prazno

Pogosto zastavljena vprašanja o DELL

Ali DELL ponuja kode za popust?

Trenutno obstaja 8 kod za popust in promocij, ki bodo delovale za DELL maja 2024, najnovejši kupon, dodan danes, pa ponuja 7 % popust.

Koliko lahko prihranite s kodami za popust DELL?

Znesek, ki ga lahko prihranite s kodo za popust družbe DELL, se lahko razlikuje glede na vrednost naročila in vrednost ponujenega popusta. Trenutno je odstotek popusta med 7% in -100$, prihranek pa lahko doseže nekaj sto evrov, odvisno od situacije.

Kateri so najboljši kuponi in kode za popust za DELL?

Najboljša preverjena koda za popust za DELL je (10********9) in strankam ponuja popust v višini -100 USD za nakupe v maju 2024.

Kako lahko prihranim denar pri nakupu na DELL.com?

Pri nakupovanju na Dell.com je dokaj enostavno dobiti najboljše ponudbe. Najprej se morate registrirati kot član in se prijaviti na glasilo, da boste lahko prejemali najnovejše promocije in ponudbe. Drugič, na svoj seznam dodajte priljubljene izdelke, da boste lahko spremljali ceno in razpoložljivost izdelkov. Priporočamo tudi, da na spletu poiščete kode za popust Dell, ki lahko ponudijo znatne popuste za vaše naročilo.

Kako najdem najnovejše kupone za Dell?

Najnovejšo kodo za popust za Dell.com najdete na njegovi uradni spletni strani v tedenskem glasilu  in na določenih spletnih mestih, kot so www.coupons-promo-code.com, www.vouchercodes.co.uk, www.promocodis.com, www.retailmenot.com ali www.dealspotr.com.

Katere kode za popust ponuja DELL?

Tu so vrste kod za popust, ki jih lahko pričakujete:
 • Boni za nove člane
 • Boni za obstoječe člane
 • Vavčer za brezplačno dostavo

Ali lahko večkrat uporabim kodo kupona Dell?

No, to je odvisno od posebnih pogojev in določil, ki jih DELL določi za to določeno kodo. Če želite vedeti, ali lahko kodo za popust uporabite večkrat, preverite pogoje, povezane s kodo.

Kako dolgo veljajo kode za popust Dell?

Kode Dell lahko uporabljate do konca navedene promocije. Trajanje določenih promocij Dell se lahko razlikuje. Nekatere promocije lahko trajajo več dni, druge pa več tednov.

Kaj pa, če moja koda kupona Dell ne deluje?

Če koda, ki ste jo vnesli, ne deluje, morate:
 • preverite, ali ste kodo vnesli pravilno
 • preverite datum veljavnosti kode
 • preverite, ali veljajo omejitve (nekatere promocijske kode veljajo samo za določene artikle ali kategorije.
 • zagotovite, da poskušate uporabiti kodo za prave izdelke).
Če vse to ne deluje, lahko vedno poiščete drugo kodo za popust in jo preizkusite.

Kako uporabiti kodo kupona DELL?

Ali nakupujete na Dell.com in želite prihraniti pri nakupu? Upoštevajte naš vodnik v 5 korakih za uspešno uporabo kode kupona DELL na blagajni.

 • 1
  Izberite ali konfigurirajte svojo napravo Dell na uradni spletni strani Dell in jo dodajte v nakupovalno košarico
 • 2
  Izberite vse možnosti in dodatke, ki jih potrebujete, in se nato odpravite na blagajno, da pregledate svoje naročilo
 • 3
  Na strani »Košarica« poiščite polje »Kupon« tik nad skupnim zneskom vašega naročila.
 • 4
  Odprite nov zavihek v brskalniku in poiščite najboljšo kodo kupona za svoje naročilo
 • 5
  Nazaj v nakupovalno košarico Dell, prilepite ali vnesite natančno kodo in kliknite »Uporabi«, da unovčite ponudbo

Aktivne kode za popust za DELL

🛍️ Kategorija Visoka tehnologija
🔥 Skupne ponudbe 8
🎇️ Kode za popust 8
📌 Ponudbe 0
➡️ Najboljši kupon -100 $ popusta
🆕 Najnovejši kupon 7% popust
🚚 Brezplačna dostava NE
🔄 Rok za vračilo 30 dni
⏳ Zadnja posodobitev 30 maj 2024

Najboljše kode kuponov za DELL

KODA DELL OPIS PONUDBE DELL POTEČE
NDWX03MKJGWN$1 Prejmite 7 % popusta na prenosnike Inspiron, namizne računalnike Inspiron, prenosnike in namizne računalnike Alienware, serijo G, potrošniške zaslone s to kodo kupona Dell Oktober 31, 2024
MAYBH Izkoristite 5% popust na kodo kupona DELL Avgust 31, 2024
XSAVE10 Dell Avstralija – 10 % popusta na NOV prenosnik XPS 14 in NOV prenosnik XPS 16 DELL promocijska koda Maj 31, 2024
APRILDEAL7410 Zgrabite 40 % popusta na kodo kupona za Latitude 7410 Dell Maj 31, 2024
Avtorske pravice © 2024 Couponius.com. Vse predstavljene informacije so informativnega naslova.