Generični filtri

REVOLUT koda za popust in kuponi

Odkrijte najnovejše kode za popust in preverjene promocije za ekskluzivne prihranke pri REVOLUT

Vaša ocena: Noben
Ocena: 5 - 1 glasujete

Aktivne kode za popust REVOLUT

Splošne informacije o Revolutu

 • Revolut je finančno tehnološko podjetje s sedežem v Združenem kraljestvu, ki ponuja bančne storitve predvsem prek svoje mobilne aplikacije.
 • Revolut je bil ustanovljen leta 2015 s ciljem zagotavljanja inovativnih bančnih in finančnih storitev, s posebnim poudarkom na mednarodnih denarnih nakazilih in menjavi valut.
 • Revolut ponuja vrsto finančnih storitev, vključno z večvalutnimi računi, menjalnico valut, debetnimi karticami, podporo za kriptovalute, proračunskimi orodji, zavarovanji in drugimi finančnimi produkti.
 • Revolut je hitro razširil svojo bazo uporabnikov po vsem svetu in je močno prisoten v Evropi. Storitve je uvedel tudi v drugih regijah, vključno s Severno Ameriko in Azijo-Pacifikom.
 • Revolut deluje po modelu freemium in ponuja osnovne storitve brezplačno z dodatnimi funkcijami, ki so na voljo prek premium naročniških načrtov.
prazno

Promocije in ponudbe za člane Revoluta

 • Obstajajo štiri različne vrste kartic Revolut, od katerih vsaka ustreza drugemu paketu: Standard, Plus, Premium in Metal. Tukaj so funkcije in prednosti za vsakega:
 • Standardne kartice Revolut so najosnovnejša vrsta kartice in nimajo mesečnega nadomestila.
 • Kartice Plus Revolut imajo mesečno nadomestilo 2.99 GBP/2.99 EUR/(ni na voljo v ZDA), vendar imajo nekaj dodatnih funkcij, kot je vračilo denarja pri določenih nakupih in internetno bančništvo.
 • Kartice Premium Revolut imajo mesečno nadomestilo 5.99 GBP/7.99 EUR/9.99 USD, vendar ponujajo širši nabor funkcij, kot sta potovalno zavarovanje in zavarovanje mobilnega telefona.
 • Kartice Metal Revolut imajo mesečno nadomestilo 12.99 GBP/13.99 EUR/12.99 USD, vendar imajo številne vrhunske funkcije, kot sta storitev strežaja in dostop do letališkega salona.
Vse kartice Revolut vključujejo brezplačne dvige na bankomatu v vaši domovini in tujini ter menjavo tuje valute po realnem menjalnem tečaju. Zahtevate lahko tudi v aplikaciji Revolut, Virtual Card. Kot že ime pove, je virtualna kartica Revolut virtualna kartica, ki jo lahko uporabljate za plačevanje prek pametnega telefona ali celo za spletno nakupovanje in je lahko za enkratno ali večkratno uporabo. prazno

Revolut nagrade in referenčne kode

Za vsakega prijatelja, ki ga napotite na Revolut, boste prejeli denarno nagrado v višini £10, £25, £50, £100 ali, če boste res imeli srečo, £200! Nagrado Revolut lahko podelite samo, če je prijatelj, ki ste ga povabili, opravil vse zahtevane korake pred rokom:
 • Prijavite se z edinstveno napotitveno povezavo in preverite njihovo identiteto;
 • Dodajte denar na njihov račun Revolut s kartico ali bančnim nakazilom. Prenosi med računi Revolut in dodajanje denarja z Apple Pay ali Google Pay ne štejejo;
 • Naročite fizično kartico Revolut;
 • Opravite 3 zakonite nakupe z njihovo virtualno ali fizično kartico Revolut, na spletu ali v trgovini. Delujejo tudi nakupi z Apple Pay ali Google Pay. Trije nakupi morajo biti večji ali enaki minimalnemu znesku, ki je viden na zaslonu priporočil.
   

Aplikacija Revolut

 • Aplikacija Revolut ponuja boljšo alternativo običajnemu bančnemu sistemu, ko gre za storitve, kot sta podpora strankam in zaščita zasebnosti.
 • Aplikacija ima uporabniški vmesnik, ki je enostaven za uporabo in je zasnovan tako, da je udoben za uporabnike.
 • Kartice Revolut omogočajo enostavno nakupovanje v več kot 30 nacionalnih valutah z 0 % provizijo.
 • Revolut je odličen za potovanje v tujino, saj lahko porabite v lokalni valuti in zamenjate po najboljšem možnem tečaju.
 • Revolut je bil res odličen v situacijah, ko so bila potrebna nujna plačila, saj se sredstva takoj prenašajo med računi.

Pogosta vprašanja o REVOLUT

Ali REVOLUT ponuja kode za popust?

Trenutno obstaja 7 kod za popust in promocij, ki bodo delovale za REVOLUT maja 2024, najnovejši kupon, dodan danes, pa ponuja % popusta.

Koliko lahko prihranite s kodami za popust REVOLUT?

Znesek, ki ga lahko prihranite s kodo za popust podjetja REVOLUT, se lahko razlikuje glede na vrednost naročila in vrednost ponujenega popusta. Trenutno je odstotek popusta med % in -60 £, prihranek pa lahko doseže nekaj sto evrov, odvisno od situacije.

Kateri so najboljši kuponi in kode za popust za REVOLUT?

Najboljša preverjena koda za popust za REVOLUT je (ti********4) in strankam ponuja popust v višini -60£ za nakupe v maju 2024.

Je Revolut banka?

Revolut Bank UAB ima polno bančno licenco v Litvi, kar ji omogoča ponujanje čezmejnih bančnih storitev našim poslovnim strankam v EGP.

Kaj točno počne Revolut?

Revolut je v bistvu spletna banka, ki vam omogoča ustvarjanje in nalaganje spletnega računa. S tega računa lahko opravljate plačila in spletne nakupe v tujini.

Ali je Revolutu mogoče zaupati?

Revolut obstaja od leta 2015. Revolut vam zagotavlja, da je vaš denar na varovanem računu pri regulirani banki ali v visokokakovostnih likvidnih sredstvih. Vaši prihranki so deponirani pri partnerskih bankah.

Ali je Revolut brezplačen za uporabo?

Revolut je predplačniška kartica Visa, ki jo je mogoče uporabljati v Veliki Britaniji in tujini. Standardni načrt je brezplačen, vendar ima omejitve glede zneska brezplačne porabe v tujini.

Ali lahko uporabim referenčno kodo na Revolutu?

Da, Revolut strankam omogoča uporabo kod za promocijo svojih storitev. Na primer, če naročite prijatelja, trenutno prejmete do 50 USD.

Kako lahko prihranim pri svojem Revolut Premium

Če želite dobiti boljšo ponudbo pri Revolut Premium, se morate naročiti na 12-mesečni paket in trenutno boste prejeli 3 mesece brezplačne storitve.

Kako dodati Revolut

Aktivne kode za popust za REVOLUT

🛍️ Kategorija Ostalo
🔥 Skupne ponudbe 7
🎇️ Kode za popust 7
📌 Ponudbe 0
➡️ Najboljši kupon -60£ popusta
🆕 Najnovejši kupon -50 $ popusta
🚚 Brezplačna dostava NE
🔄 Rok za vračilo 30 dni
⏳ Zadnja posodobitev 30 maj 2024

Najboljše kode kuponov za REVOLUT

KODA REVOLUT OPIS PONUDBE REVOLUT POTEČE
FSOAA Izkoristite brezplačno fizično kartico s to promocijsko kodo REVOLUT Oktober 31, 2024
FRIENDS Pridobite 50 USD dobroimetja Revolut Promocijska koda September 30, 2024
titoua3qj4 Pridobite £60 z registracijo Revolut Promo Code September 30, 2024
WELCOME15 Prihranite 15 % popusta na vaš novi paket Koda kupona Revolut Oktober 31, 2024

Možnosti plačila

Kreditne kartice

Možnosti pošiljanja

Po elektronski pošti

Možnosti stika

7 Westferry Circus, Canary Wharf, London, Anglija, E14 4HD
Revolut
@RevolutApp
Revolut
revolut.com

Kratek vodnik za stranke Revolut

 • Na splošno je Revolut varna storitev, ki ponuja preproste in prilagodljive načine za upravljanje vašega denarja, porabo in pošiljanje plačil po vsem svetu.
 • Revolut je odličen za plačevanje in dvige doma in v tujini.
 • Izbira našega urednika: virtualne kartice Revolut, ki so odlične, če nakupujete prek spleta pri trgovcu, ki ga ne poznate, saj lahko izvedete transakcijo in nato prekličete svojo kartico, če vas skrbi varnost.
Avtorske pravice © 2024 Couponius.com. Vse predstavljene informacije so informativnega naslova.