Generični filtri

Koda za popust in kuponi TRANSFERGO

Odkrijte najnovejše kode za popust in preverjene promocije za ekskluzivne prihranke pri TRANSFERGO

Vaša ocena: Noben
Ocena: 4.5 - 5 glasov

Aktivne kode za popust TRANSFERGO

SPLOŠNE INFORMACIJE O TRANSFERGO.com

TRANSFERGO.com, ustanovljen leta 2012, je eno najhitreje rastočih podjetij za prenos denarja na svetu, zaupanja vreden in zanesljiv spremljevalec za več kot 2 milijona strank po vsem svetu. Ponuja storitve ne samo za posameznike, ampak tudi za podjetja in je eden izmed vodilnih na trgu, ki vam pomaga enostavno in hitro nakazati denar svojim dragim, z nizkimi stroški in brez skritih stroškov. Poleg tega vam ta spletni ponudnik storitev pomaga plačati račun kadar koli in kjer koli iz katere koli naprave, ki jo imate: tablice, telefona ali prenosnika. Bodite pametni in izberite TransferGO.com za prenos denarja v več kot 160 držav po vsem svetu z odličnimi menjalnimi tečaji in številnimi drugimi funkcijami. prazno

POSEBNI PRODAJNI DOGODKI TRANSFERGO.com

Ali želite prihraniti več, ko denar nakažete svoji družini ali prijateljem iz tujine? Nato si zagotovite neverjetne popuste in številne druge ugodnosti za TransferGO.com med posebnimi prodajnimi dogodki, ki so organizirani ob koncu vsakega leta.

DOBRODOŠLI POPUSTI

TransferGO.com vsake toliko ponuja do 12 £ ali protivrednost v vaši valuti kot dobrodošel popust za svoje nove uporabnike.

ČRNI PETEK RAZPRODAJA

Vsako leto se vedno več podjetij trudi prinesti najboljše ponudbe v času prodajnega dogodka Black Friday. In TRANSFERGO.com je zagotovo eden izmed njih. Dobite lahko fantastičnih 10 £ popusta, posebne ponudbe pa lahko dosežejo do 90 % popusta.

11/11 PRODAJA

Za zdaj nismo našli nobenih informacij o posebnih ponudbah TransferGo.com med razprodajami 11/11, znanimi kot Dan samskih ali Double 11. Vendar to ne pomeni nujno, da ne morete dobiti popusta 11. novembra . Bodite pozorni na TransferGO.com in ne zamudite nobene ponudbe.

KIBER PONEDELJEK RAZPRODAJA

Cyber ​​Monday je dogodek, ki je z leti postal tako pomemben in priljubljen kot črni petek. Na TransferGo.com lahko dobite do 90 % popusta na mednarodno nakazilo denarja in številna druga presenečenja.

BOŽIČNA RAZPRODAJA

Bliža se božič in ne veste, kaj narediti, da bi svoje najdražje navdušili s posebnimi darili? Zakaj jim ne bi poslali virtualnih objemov in jim povedali o posebnih ponudbah TranserGO.com? Vi in vaši dragi lahko dobite več kot 50 % popust na storitve TransferGO.com. prazno

KAKO LAHKO DANES PRIDOBITE POPUST NA TRANSFERGO.com?

Ali ste vedeli, da lahko dobite popust vsak dan na TransferGo.com, ne da bi morali čakati na posebne prodajne dogodke? Ugotovite, kako lahko prihranite več pri mednarodnem denarnem prenosu TransferGO.com in si zagotovite odlične popuste.

PROMOCIJSKI KUPONI ZA TRANSFERGO.com

S pravo promocijsko kodo kupona za TransferGO.com lahko prihranite več kot 10 £ pri mednarodnem denarnem prenosu. Poleg tega lahko dobite še več nagrad. Vse kar morate storiti je, da preberete podrobnosti o vsakem kuponu, ki je na voljo v naši bazi podatkov, in zgrabite tistega, ki vam prinese največji popust.

POPUSTI IN POSEBNE PONUDBE NA TRANSFERGO.com

Deljenje je skrb. Širite besedo in se nagradite tako, da svojim prijateljem preprosto poveste o TransferGO.com. Brezplačno se pridružite programu za napotitev na TransferGO.com in delite svojo kodo povabila z besedilom, WhatsAppom ali računom na družbenih omrežjih in vsakič, ko se vaš prijatelj prijavi pri tem izjemnem ponudniku spletnih storitev in opravi svoj prvi prenos, boste zaslužili 20 £. Želite dobiti še več? Vrnite se na TransferGO.com kadar koli lahko in če ste študent ali nujni delavec, lahko dobite 10 % popust.

POPUST, KI GA PONUJA TRANSFERGO.com NEWSLETTER

Prijavite se na uradno glasilo TransferGO.com in odklenite svoj 10 % popust za naslednje denarno nakazilo.

KORISTNE INFORMACIJE O TRANSFERGO.com

Želite s preprosto uporabo TransferGO.com zaslužiti še več? Pridružite se zdaj partnerskemu programu, da dobite prilagojene povezave za sledenje in številna druga marketinška orodja ter promovirate TransferGO.com na svojem spletnem mestu, forumu, spletnem dnevniku ali računu družbenih medijev. Za vsakega obiskovalca, ki opravi prenos prek vaše povezave, boste prejeli visoke stopnje provizije, ki se začnejo pri 10 £, ter dostop do uporabnih pasic, videoposnetkov in člankov, ki jih pripravi TransferGO.com. Dobili boste tudi podatke o sledenju in poročanju v realnem času ter namensko ekipo za podporo, ki vam bo pomagala vzpostaviti trženjske kampanje za privabljanje novih strank. Ko prvič uporabljate TransferGO.com, morate upoštevati nekaj stvari in zbrali smo vse, kar morate vedeti o svojem naročilu, vključno z informacijami o načinih plačila, politiki vračila ali preklica ter stranki. Servisna ekipa.

INFORMACIJE O NAČINIH PLAČILA

TransferGO.com sprejema naslednje načine plačila: kreditno in debetno kartico (VISA, Mastercard), Apple Pay, Google Pay, Klarna in bančno nakazilo.

MOBILNA APLIKACIJA TRANSFERGO.com

Prenesite zdaj uradno mobilno aplikacijo TrasnferGo.com, ki je na voljo za vaše naprave iOS in Android za izjemno hitro pošiljanje denarja v več kot 160 državah in 41 valutah ter prejemanje denarja na svojo kartico v samo nekaj minutah. Aplikacija vam ponuja pregleden in jasen način za prenos denarja v tujino, brez skritih stroškov, z dobrimi menjalnimi tečaji in brez tveganja nihanja valut. Imeli boste popoln nadzor in prejemali boste posodobitve stanja vašega prenosa.

TRANSFERGO.com V DRUŽBENIH MEDIJIH

Spoznajte TransferGO.com, licencirano in pooblaščeno plačilno institucijo, ki jo urejata FCA in HMRC, ter se pridružite njeni izjemni skupnosti v družbenih medijih. Spremljajte njegovo dejavnost naprej Facebook TwitterLinkedInInstagramPinterest in YouTube pridobiti dostop do najnovejših informacij v industriji FinTech in biti prvi, ki bo izvedel vse o ekskluzivnih ponudbah in promocijskih ponudbah. Ne pozabite prebrati tudi spletnega dnevnika, saj boste dobili dostop do zanimivih in uporabnih člankov, kot so (zelo) kratek vodnik po menjalnih tečajih funtov v evre, Kratek vodnik po državni pokojnini Združenega kraljestva, Izkušnje migrantov: najboljše stvari o selitvi v tujini ali Ključne stvari, ki jih morate vedeti, da se zaščitite pred goljufijami.

INFORMACIJE O POLITIKI VRAČANJA

TransferGO.com vam ponuja možnost, da na enostaven in hiter način brezplačno prekličete denarno nakazilo. Naročila ne boste mogli preklicati, če je plačilo že prispelo do TransferGO.com ali če plačilo ni bilo uspešno.

KONTAKTNI PODATKI ZA TRANSFERGO.com

Če na strani centra za pomoč na uradnem spletnem mestu ne najdete pravih informacij, se lahko obrnete na ekipo za pomoč strankam. Ekipa po e-pošti na [e-pošta zaščitena] ali pokličite na +44 13 9269 4030 in +49 30 2000 42053 za angleški jezik. Poleg tega lahko na spletnem mestu najdete telefonske številke za svoj jezik, vključno z litovščino, poljščino, romunščino, latvijščino, ruščino, ukrajinsko, turško in nemško.

Pogosta vprašanja o TRANSFERGO

Ali TRANSFERGO ponuja kode za popust?

Trenutno obstaja 8 kod za popust in promocij, ki bodo delovale za TRANSFERGO maja 2024, najnovejši kupon, dodan danes, pa ponuja 15 % popust.

Koliko lahko prihranite s kodami za popust TRANSFERGO?

Znesek, ki ga lahko prihranite s kodo za popust pri TRANSFERGO, se lahko razlikuje glede na vrednost naročila in vrednost ponujenega popusta. Trenutno je odstotek popusta med 15 % in -20 £, privarčevani znesek pa lahko doseže nekaj sto evrov, odvisno od situacije.

Kateri so najboljši kuponi in kode za popust za TRANSFERGO?

Najboljša preverjena koda za popust za TRANSFERGO je (20****A) in strankam ponuja popust v višini -20 GBP za nakupe v maju 2024.

Kako lahko najdem najnovejše kupone za TransferGO.com?

Najnovejše kupone za TransferGO.com najdete na določenih spletnih mestih, kot so www.promonix.com, www.coupons-promo-code.com, www.global-discount-codes.com, www.dealspotr.com, www.groupon. co.uk ali www.i-funbox.com.

Ali lahko plačam s PayPal na TransferGO.com?

Na žalost trenutno ne morete plačevati s PayPal na TransferGO.com.

Ali TransferGO.com ponuja brezplačno dostavo?

Da, občasno TransferGO.com ponuja brezplačno dostavo denarja.

Kaj lahko storim, če kupon TransferGO.com ne deluje?

Sledite našim naslednjim smernicam, da ugotovite, kako lahko odpravite najpogostejše vire napak, če vaša koda kupona TransferGO.com ne deluje. Najprej morate vedeti, da ima vsak promocijski kupon, ki je naveden na naši strani, svoje pogoje za unovčenje, ki jih morate upoštevati. Pozorno preberite podrobnosti na vsaki kodi kupona, da ugotovite, kaj morate storiti, da dobite popust. Včasih je koda veljavna za minimalno vrednost prenosa ali za transferje na določene destinacije, drugič pa koda velja za določeno kategorijo strank, novo, obstoječo ali študenta. Drugič, če ste kodo vnesli ročno s tipkovnico, priporočamo, da dvakrat preverite svoj vnos in se prepričate, da vsi znaki sledijo enakemu zaporedju kot v naši bazi podatkov. Bodite pozorni tudi na velike in male črke in med številkami in črkami ne postavljajte presledkov. Tretjič, ali ste prepričani, da še niste uporabili iste kode promocijskega kupona TransferGO.com pri prejšnjem denarnem nakazilu? Ne morete ga več uporabljati, ker je potekel. TransferGO.com lahko ista oseba uporabi samo enkrat.

KAKO DODATI KUPON TRANSFERGO.com?

Sledite našim spodnjim navodilom, da ugotovite, kako lahko dodate kodo kupona TransferGO.com, da pridobite svoj popust.

 • 1
  Pojdite na TransferGO.com in se prijavite v svoj osebni račun, če ga že imate, ali se registrirajte zdaj za enostaven dostop do storitev prenosa.
 • 2
  Izberite tudi državo, v katero želite nakazati denar, in valuto ter prejemnika.
 • 3
  Poiščite promocijske kupone na naši strani in ko najdete pravega, ga kopirajte v odložišče, si ga zapomnite ali zabeležite na kos papirja ali v Wordov dokument.
 • 4
  Vrnite se na TransferGO.com in prilepite kodo v zahtevano polje ali jo vnesite ročno s tipkovnico.
 • 5
  Uporabite kodo za aktiviranje popusta in nadaljujte z zadnjimi koraki za dokončanje vašega denarnega nakazila.

Aktivne kode za popust za TRANSFERGO

🛍️ Kategorija Ostalo
🔥 Skupne ponudbe 8
🎇️ Kode za popust 8
📌 Ponudbe 0
➡️ Najboljši kupon -20£ popusta
🆕 Najnovejši kupon -15£ popusta
🚚 Brezplačna dostava DA
🔄 Rok za vračilo 30 dni
⏳ Zadnja posodobitev 30 maj 2024

Najboljše kode kuponov za TRANSFERGO

KODA PRENOSA OPIS PONUDBE TRANSFERGO POTEČE
TRANSFER15 Pridobite £15 bonusa dobrodošlice TransferGo promocijska koda September 30, 2024
TRGO10 Prvi prenosi popolnoma brezplačno Koda za popust TRANSFERGO September 30, 2024
freetwo Pridobite 2 brezplačna prenosa TransferGo promocijska koda Avgust 31, 2024
20EXTRA Prejmite £20 popusta na vaš prvi prenos TRANSFERGO Koda za popust Oktober 31, 2024

Možnosti plačila

Kreditne kartice

Možnosti pošiljanja

Po elektronski pošti

Možnosti stika

1a Old Street Yard White Collar Factory, EC1Y 8AF, London, Združeno kraljestvo.
TransferGo
@TrasnferGO
TransferGo
transfergo.com

LASTNOSTI IN PREDNOSTI TRANSFERGO.com Odkrijte čudovit svet TransferGO.com in odklenite ekskluzivne funkcije in ugodnosti.
 • Čudovit partnerski program z visokimi provizijami, ki se začnejo pri 10 £.
 • Različni načini plačila, vključno z Google Pay in Apple Pay.
 • Prenos v več kot 160 držav in 41 valut.
 • Več kot 2 milijona strank.
 • Brez skritih stroškov, z odličnimi menjalnimi tečaji.
TRANSFERGO.com NASVETI ZA VARČEVANJE Obstaja nekaj nasvetov za varčevanje, ki vam bodo pomagali znižati stroške vašega mednarodnega nakazila.
 • Prijavite se na novice in pridobite 10 % popust na naslednje denarno nakazilo.
 • Pridobite do 12 £ ali protivrednost v vaši valuti popust dobrodošlice za prvo uporabo TransferGO.com.
 • Zaslužite £20 z referenčnim programom.
 • Pridobite 10 % popust za študente ali osnovne delavce.
 • Nakupujte v posebnih obdobjih v letu: črni petek, kibernetski ponedeljek, dvojna 11 ali božična razprodaja.
Avtorske pravice © 2024 Couponius.com. Vse predstavljene informacije so informativnega naslova.