Generični filtri

AIRBNB koda za popust in kuponi

Odkrijte najnovejše kode za popust in preverjene promocije za ekskluzivne prihranke pri AIRBNB

Vaša ocena: Noben
Ocena: 5 - 1 glasujete

Aktivne kode za popust AIRBNB

SPLOŠNE INFORMACIJE O AirBNB.com

AirBNB.com, ki so ga avgusta 2008 v Kaliforniji ustanovili Brian Chesky, Joe Gebbia in Nathan Blecharczyz, je bil sprva znan kot Air bed and breakfast. To je podjetje, ki je že od samega začetka poznalo uspehe in je postalo neverjetno znano za vse vrste popotnikov. Pridobite navdih in rezervirajte naslednje počitnice z AirBNB.com, spletno tržnico, ki vam omogoča dostop do več kot 6 milijonov osupljivih krajev za bivanje v več kot 100.000 mestih iz več kot 220 držav po vsem svetu. AirBNB.com ni klasična potovalna spletna agencija. V bistvu vam AirBNB.com ponuja možnost, da namesto v hotelu ostanete v mestu nekoga drugega. Živeli boste s svojimi gostitelji, ki bodo imeli odlično priložnost, da izveste več o njihovi kulturi in tradiciji. Odkrijte nove destinacije in pridobite edinstvene potovalne izkušnje. Ne glede na to, ali se želite odpraviti na klasičen mestni oddih ali če želite raziskati tvegano prostoživeče živali ali če želite nekaj dni živeti kot kraljica ali kralj, vam AirBNB.com ponuja na tisoče koč prav pri roki. , kmetije, majhne hiše, gradovi, čolni, zasebni otoki, drevesne hiše, jurte, svetilniki in igluji. Zdaj raziščite ogromen svet AirBNB.com in takoj rezervirajte svoj naslednji pobeg iz vsakdanje rutine.

POSEBNI PRODAJNI DOGODKI AirBNB

Vsi vemo, da lahko potovanja postanejo strašno draga. Vemo pa tudi, da svoji strasti do potovanj ne moremo reči ne. Zato ste z AirBNB.com dosegli zlato vstopnico, saj boste imeli možnost, da se neposredno pogovorite s svojim gostiteljem in dobite nižjo ceno za svojo namestitev, še posebej, če se odločite ostati dlje. Če rezervirate več kot eno nočitev, boste prejeli popust. Toda poleg tega obstaja nekaj obdobij skozi vse leto, ki vam lahko prinesejo več kot 50 % popust na počitnice.

AirBNB DOBRODOŠLI POPUSTI

Običajno AirBNB.com svojim prvim uporabnikom ponudi dobrodošel popust. Ko se prijavite za račun AirBNB.com, lahko pri prvi rezervaciji prihranite do 40 USD. Poleg tega se lahko zanesete na svojega gostitelja AirBNB.com za edinstven popust. Vse kar morate storiti je, da rezervirate svoje bivanje in nato gostitelju sporočite, ali bo dal še en popust. Vse je odvisno od vašega gostitelja in časa bivanja.

ČRNI PETEK RAZPRODAJA AirBNB

Najpomembnejši prodajni dogodek je nedvomno črni petek. Če čakate na ta dogodek, da dobite popust za vašo naslednjo namestitev AirBNB.com, morate vedeti, da se AirBNB.com na žalost običajno ne udeležuje tega dogodka, ker cene določa vsak gostitelj in ne podjetje. Vendar to ne pomeni, da ne morete dobiti nižje cene za svoje bivanje. Še vedno lahko prihranite vsaj 20 % pri rezervaciji, če rezervirate daljše bivanje ali se pogovorite z gostiteljem, da se dogovorite o ceni.

PRODAJA AirBNB 11/11

AirBNB.com ne ponuja posebnih popustov med dogodkom Dan samskih (znanim tudi kot prodaja 11/11).

AirBNB CYBER PONEDELJEK RAZPRODAJA

Kot smo že omenili, cene na AirBNB.com določa vsak gostitelj, zato na prodajnem dogodku Cyber ​​Monday ne boste mogli najti posebnih popustov. Naj vas to ne razočara, saj boste še vedno našli promocijske ponudbe, še posebej, če boste prvič rezervirali na AirBNB.com. Poleg tega se lahko vedno pogovorite s svojim gostiteljem, da dobite popust na vaše bivanje ali da prejmete brezplačen enodnevni izlet.

BOŽIČNA RAZPRODAJA AirBNB

Ali razmišljate o lepem pobegu od vseh težav v najlepšem letnem času? Nato decembra preverite AirBNB.com in si zagotovite do 50 % popust na počitnice. AirBNB.com vas pozdravlja z božično in božično razprodajo. Rezervirajte svojo naslednjo avanturo in dobili boste najnižje cene.

KAKO LAHKO DANES PRIDOBITE POPUST NA AirBNB.com

Ste popotnik po svetu, vendar imate omejen proračun? Ali vsak dan sanjate o naslednjih počitnicah? AirBNB.com je popoln iskalnik za najbolj neverjetne možnosti namestitve. Pri naslednjem potovanju lahko prihranite veliko denarja s posebnimi ponudbami in promocijskimi kuponi za AirBNB.com, ki jih opisujemo spodaj. Toda dobre novice se tukaj ne končajo. Zdaj imate možnost ustanoviti svoje podjetje in služiti svoj denar s povezovanjem s popotniki, kot ste vi. Postanite zdaj gostitelj in brezplačno objavite svojo nepremičnino na AirBNB.com. Gostite lahko tudi spletno izkušnjo ali izkušnjo iz oči v oči. Vodite popotnike k dejavnostim, ki jih imate radi, in zaslužili boste dodaten denar. Vsak mesec lahko zaslužite na tisoče evrov.

PROMOCIJSKI KUPONI ZA AirBNB.com

Pridobite svoje promocijske kupone za AirBNB.com in rezervirajte svojo naslednjo avanturo po nižji ceni. Včasih lahko pri naslednji rezervaciji prihranite določen odstotek, drugič pa lahko dobite fiksni znesek denarja, ki se bo nato odštel od celotnega naročila. Na izbiro bo veliko kuponov. Nekateri od njih so namenjeni vsem destinacijam na AirBNB.com, drugi so na voljo za določene sobe. Toda vsi so ustvarjeni tako, da vam pri naslednji rezervaciji prinesejo vsaj 25 USD popusta.

POPUSTI IN POSEBNE PONUDBE NA AirBNB.com

Čeprav AirBNB.com nima klasičnega prodajnega oddelka, lahko še vedno dobite znižane cene za naslednjo namestitev ali izkušnjo, kot so enodnevni izleti, ki jih vodijo lokalni strokovnjaki, ali posebni dogodki, ustvarjeni samo za vas. Rezervirajte nepremičnino za vsaj en teden in prejeli boste do 15 % popust kot popust, odvisno od gostitelja. Ali pa rezervirajte nepremičnino za cel mesec in prejeli boste še večji popust, ki bi lahko dosegel tudi do 50 % popust.

POPUST, KI GA PONUJA NOVICE AirBNB.com

Čeprav ob prijavi na glasilo AirBNB.com ne boste prejeli popusta, vam vseeno svetujemo, da se naročite nanj, da pridobite dostop do koristnih informacij o vrhunskih destinacijah in najbolj cenjenih gostiteljih ter prejemate promocijske ponudbe in bone.

KORISTNE INFORMACIJE O AirBNB.com

Želite izvedeti več o skritih čudesih sveta? Se želite naučiti novih stvari o kulturi, tradiciji in običajih oddaljenih civilizacij? Želite doživeti življenje afriškega plemena ali želite raziskati divje živali iz gozda? Potem je AirBNB.com vaša najboljša izbira. Zdaj lahko rezervirate ne samo prenočišče, ampak tudi enodnevni izlet ali izkušnjo, ki jo vodijo lokalni strokovnjaki iz destinacije, ki ste jo izbrali. Zdaj lahko izveste več o hrani neke države, glasbi ali veri in še marsičem. Oglejte si razdelek Omogoči gostitelj na uradni spletni strani in poiščite informacije o edinstvenih in pristnih potovanjih, ki potekajo vsak dan na AirBNB.com. Z AirBNB.com boste odkrili neverjetna mesta, ki vam bodo pomagala, da se počutite kot doma, kamor koli greste: od Toskane, Balija, Vancouvra do Firenc, Edinburgha, od Windsorja, Melbourna, Ria de Janeira do Sibiuja, Oradee do Varne ali Kuala Lumpura do oddaljenosti otokov na še več.

INFORMACIJE O NAČINIH PLAČILA AirBNB

AirBNB.com je podjetje, ki podpira široko paleto načinov plačila, od katerih so nekateri na voljo samo v določenih državah. Načini plačila, ki so na voljo v večini držav, so kreditne kartice Visa, MasterCard, Amex, Discover in JCB, Apple Pay in Google Pay. Možnosti plačila, ki so na voljo v določenih državah, so Aura, Elo in HyperCard za Brazilijo, Alipay in WeChat Pay za celinsko Kitajsko, PayU za Indijo, Postepay za Italijo, Sofort Überweisung za Nemčijo in iDEAL za Nizozemsko.

MOBILNA APLIKACIJA AirBNB

Povežite se z edinstveno globalno potovalno skupnostjo. Prenesite mobilno aplikacijo AirBNB.com in izkusite nov in briljanten način potovanja. Kot iskanje lahko rezervirate svojo namestitev in izkušnjo, ne glede na to, ali se želite odpraviti na samostojno avanturo, družino ali poslovno potovanje. Iščete lahko bivanja v zadnjem trenutku in shranite svoje najljubše stvari in kraje, da jih boste lažje našli naslednjič, ko boste potovali. Poleg tega lahko ostanete v stiku s svojim gostiteljem in mu lažje pošljete sporočila za navodila, pomoč in druge koristne trike in nasvete. Kot gostitelj boste z aplikacijo AirBNB.com lahko ostali v stiku s svojimi gosti in boste lahko posodobili svoj seznam in razpoložljivost koledarja ali delili vse, kar je posebnega v vašem mestu ali državi, z vodnikom gostiteljev. Poleg tega lahko svojim gostom lažje pošiljate sporočila in jim pomagate še bolje upravljati svoje rezervacije.

AirBNB V DRUŽBENIH MEDIJIH

Danes ima skoraj vsakdo vsaj en račun na kanalu družbenih medijev. Sledite AirBNB.com na Facebooku, Instagramu, Twitterju, Pinterestu in YouTubu in začnite načrtovati svojo popolno potovanje. Zdaj lahko svoje slike, videoposnetke, ideje, vtise in misli delite z drugimi popotniki, kot ste vi. Bodite del edinstvene skupnosti in odprite vrata izvrstnim destinacijam in osupljivim domovom po vsem svetu. Ne pozabite na uradni blog AirBNB.com, kjer boste dobili dostop do uporabnih člankov in zanimivih nasvetov za popoln dopust. Izvedite več o gostom prijaznih izboljšavah doma za vaš prostor, o spletni izkušnji s 5 zvezdicami za veliko skupino, nasvetih za odlično oddajo videoposnetka ali o zahtevah za fotografije za izkušnjo AirBNB ali o nasvetih in orodjih za gostovanje v več jezikov. In ne preskočite enega najpomembnejših člankov, ki vam bo povedal zgodbo AirBNB.com – Gradimo podjetje 21. stoletja.

Pogosta vprašanja o AIRBNB

Ali AIRBNB ponuja kode za popust?

Trenutno obstaja 9 kod za popust in promocij, ki bodo delovale za AIRBNB maja 2024, najnovejši kupon, dodan danes, pa ponuja 25 % popust.

Koliko lahko prihranite s kodami za popust AIRBNB?

Znesek, ki ga lahko prihranite s kodo za popust pri AIRBNB, se lahko razlikuje glede na vrednost naročila in vrednost ponujenega popusta. Trenutno je odstotek popusta med 25% in -100$, prihranek pa lahko doseže nekaj sto evrov, odvisno od situacije.

Kateri so najboljši kuponi in kode za popust za AIRBNB?

Najboljša preverjena koda za popust za AIRBNB je (GE************7) in strankam ponuja popust v višini -100 USD za nakupe v maju 2024.

KAJ LAHKO NAREDIM, ČE KUPON AirBNB NE DELUJE?

Če vaša koda kupona AirBNB.com ne deluje in ne veste, kaj storiti, upoštevajte naše nasvete in trike, da odpravite najpogostejše težave, na katere lahko naletite. Vedno se morate spomniti, da ima vsaka koda kupona svoja pravila, ki jih morate upoštevati. Včasih je koda kupona veljavna bodisi za obstoječo stranko bodisi za novo stranko, ki bo opravila svojo prvo rezervacijo, drugič pa koda kupona velja za določene destinacije ali za določena doživetja. Pod kodo boste našli vse potrebne informacije. Upoštevati morate pogoje unovčenja za kodo kupona. Ali ste pravilno vnesli kodo? Ko kodo vnesete ročno, se zlahka zmotite. Še enkrat preverite svoj vnos in se prepričajte, da so vse črke in številke točno v enakem vrstnem redu, kot je prikazano na spletni strani za kupone. Ali pa bi bilo morda bolje, da za prenos kode uporabite funkcijo kopiraj in prilepi. Ali pogosto uporabljate kode kuponov, da pridobite popust za AirBNB.com? Ali ste uporabili isto kodo kupona, da bi izkoristili prednosti pri prejšnji rezervaciji? Potem je potekel in ga ne morete več uporabljati. Kodo kupona lahko ista oseba uporabi samo enkrat.

ALI AirBNB PONUJA BREZPLAČNO DOSTAVO?

AirBNB.com ponuja vedno brezplačno dostavo, ker boste prejeli potrditev rezervacije neposredno v vaš nabiralnik. Poleg tega lahko vse podatke o rezervaciji najdete na svojem računu AirBNB.com in v mobilni aplikaciji.

ALI LAHKO PLAČUJEM S PAYPALOM NA AirBNB.com?

Da, lahko plačate s PayPal na AirBNB.com.

KAKO NAJDEM NAJNOVEJŠE KUPONE ZA AirBNB.com?

Našli boste najnovejše kupone, ki vam bodo prinesli neverjetne popuste na določenih spletnih mestih, vključno z www.promonix.com, www.promocode.how, www.global-discounts-codes.com, www.retailmenot.com ali www.couponfollow.com.

KAKO DODATI KUPON AirBNB?

Nekaj ​​preprostih in uporabnih korakov vam bo pomagalo do popusta s kuponom AirBNB.com

 • 1
  Pojdite na AirBNB.com in poiščite pravo namestitev za svoje potrebe tako, da vnesete destinacijo, datume in število gostov.
 • 2
  Kliknite na ikono Rezerviraj, da dodate svojo rezervacijo in se prijavite v svoj osebni račun, če ga že imate ali se registrirajte v tem koraku
 • 3
  Kopirajte kodo kupona, ki jo želite uporabiti, s spletnega mesta s posebnimi kuponi ali jo zapišite na kos papirja ali si jo preprosto zapomnite
 • 4
  Pojdite na stran za dokončanje nakupa in prilepite kodo ali jo vnesite ročno v posebno okence pod načini plačila. Videli boste to besedilo Vnesite kupon
 • 5
  Kliknite gumb Uporabi in zaključite nakup

Aktivne kode za popust za AIRBNB

🛍️ Kategorija Potovanja
🔥 Skupne ponudbe 9
🎇️ Kode za popust 9
📌 Ponudbe 0
➡️ Najboljši kupon -100 $ popusta
🆕 Najnovejši kupon -25€ popusta
🚚 Brezplačna dostava DA
🔄 Rok za vračilo 30 dni
⏳ Zadnja posodobitev 29 maj 2024

Najboljše kode kuponov za AIRBNB

KODA AIRBNB OPIS PONUDBE AIRBNB POTEČE
PAYPALSTAY25 Plačajte s PayPal in prejmite 25 € popusta na AirBNB s to kodo za popust September 30, 2024
jackiev3085 Izkoristite 40 USD popusta na naročilo kode kupona AirBNB September 30, 2024
GENEVIEVEB7867 Do 100 USD popusta na vašo rezervacijo Koda kupona AirBNB Avgust 31, 2024
avag362 Prihranite do 65 USD popusta na naročilo Koda kupona AirBNB Avgust 31, 2024

Možnosti plačila

ApplePay
Kreditne kartice

Možnosti pošiljanja

Po elektronski pošti

Možnosti stika

888 Brannanova ulica. San Francisco, CA 94103. ZDA
AirBnb
@airbnb
Airbnb
airbnb.com

LASTNOSTI IN PREDNOSTI AirBNB 

 • Rezervirajte svojo naslednjo avanturo z AirBNB.com in uživajte v njenih funkcijah in prednostih.
 • Več kot 6 milijonov nepremičnin za bivanje iz več kot 100.000 mest po vsem svetu.
 • Več kot 15 načinov plačila, vključno s PayPal, Apple Pay in Google Pay.
 • Možna je brezplačna odpoved bivanja.
 • Brezplačno lahko postanete gostitelj sami in lahko začnete svoje podjetje s svojo strastjo do potovanj.
 • Čudovit napotni program, ki vam bo prinesel 25 € za vsakega prijatelja in še več nagrad.
Avtorske pravice © 2024 Couponius.com. Vse predstavljene informacije so informativnega naslova.