Generični filtri

Koda za popust in kuponi FLIXBUS

Odkrijte najnovejše kode za popust in preverjene promocije za ekskluzivne prihranke pri FLIXBUS

Vaša ocena: Noben
Ocena: 4.3 - 4 glasov

Aktivne kode za popust FLIXBUS

Splošne informacije o FlixBusu

Če ste pristali na tej strani, potem zagotovo iščete vozovnico FlixBus. Ni pomembno, ali ste že potovali s FlixBusom ali ste tokrat prvič; ekipa Couponius je napisala ta vodnik za vse potnike FlixBusa. Potrudili smo se, da smo upoštevali vse možne vidike potovanja in najboljše načine za načrtovanje in rezervacijo potovanj s FlixBusom, tako da smo prepričani, da bo ta vodnik v pomoč vsem, ne glede na to, kako izkušene ali neizkušene imajo trenutek.  Pri pisanju tega gradiva smo se opirali na izkušnje članov naše lastne ekipe, ljudi, ki jih poznamo, pa tudi na spletne vire drugih popotnikov in predstavnikov industrije, kot so ugledna potovalna spletna mesta, popotniški blogerji in spletna mesta z ocenami z visokim ugledom in priljubljenostjo. Spodaj si vzemite nekaj minut in si oglejte to gradivo ter odkrijte učinkovite načine, kako lahko potujete in prihranite s FlixBusom, ne glede na to, od koder na svetu ste.

Kaj je FlixBus in kako deluje:

 • FlixBus je globalni ponudnik mobilnosti, ki obljublja, da bo spremenil način potovanja milijonov ljudi po vsem svetu. Kot edinstvena kombinacija tehnološkega start-upa, podjetja za e-trgovino in klasičnega prevoznika je FlixBus nedavno postal vodilni na trgu v številnih različnih regijah in v zelo kratkem času ustvaril največje evropsko avtobusno omrežje na dolge razdalje. 
 • Vizija FlixBusa je svojim potnikom ponuditi pametno platformo za trajnostna potovanja. Njegov namen je narediti rezervacijo enostavno, potovalno izkušnjo pa udobno, cenovno ugodno in okolju prijazno.
 • Danes FlixBusovo floto sestavlja več kot 4000 avtobusov v več kot 40 državah in na več kot 5500 destinacijah. Ekipa FlixBus skrbi za poslovni model, nenehni razvoj prometnega omrežja, tehnološke rešitve in sodelovanje z drugimi lokalnimi prevozniki, strokovnjaki na tem področju, za vključevanje v omrežje FlixBus.
 • Verjamemo, da je mobilna aplikacija bistvena za dobro izkušnjo FlixBusa. Omogočil vam bo dostop do rezervacij, poti, ponudb in vseh drugih možnosti, ki so na voljo kadar koli in na dosegu roke kadarkoli. Resnično cenimo, da lahko v aplikaciji spremljate avtobuse FlixBus v realnem času, lahko ugotovite, kako hitro prispejo na katero koli avtobusno postajo, in tako lahko bolje načrtujete svoj urnik.

Kako prihranite denar pri rezervaciji pri FlixBusu:

 • Glavni nasvet za prihranek denarja s FlixBusom je, da zgodaj načrtujete in rezervirate vozovnice. Vedno načrtujte načrt poti in rezervirajte vozovnice za FlixBus vnaprej, da boste dobili najnižje cene. Zavedati se morate, da so lahko direktne proge FlixBus, brez zamenjave avtobusa, da pridete do cilja na dolgih potovanjih, nekoliko dražje, zato upoštevajte tudi to. Če nimate torbe in čas ni najpomembnejši, izberite cenejše potovanje, pa četudi morate zamenjati eno ali dve FlixBusovi progi.
 • V skladu z zamislijo o vnaprejšnjem načrtovanju rezervirajte povratne vozovnice, če je mogoče. Če potujete na destinacijo, s katere se vračate, bo rezervacija povratnih vozovnic vedno cenejša od dveh ločenih kompletov vozovnic.
 • Nočni avtobusi: če vas bolj kot potovanje zanima cilj, potem vam svetujemo, da preučite možnost rezervacije sedeža na avtobusih, ki vozijo na dolge razdalje ponoči. So cenejša možnost in nimajo toliko postankov kot običajni avtobusi.
 • Načrtujte pametno in svojo prtljago razdelite na dve brezplačni količini prtljage: osebno prtljago, ki jo boste vzeli s seboj v potniško kabino (kamor vam svetujemo, da vzamete osebne predmete in dragocenosti), in ročno prtljago za shranjevanje v namenskem prtljažnem prostoru. Vsaka dodatna prtljaga ali pretežka osebna prtljaga se dodatno zaračuna, kar poveča stroške vašega potovanja. Podrobnejše informacije o dimenzijah in teži boste našli na vaši vozovnici FlixBus.
 • Ne rezervirajte prednostnih sedežev, če ne nameravate uživati ​​v pokrajini, preferenčni sedeži ob rezervaciji doplačajo. Po naših izkušnjah so standardni sedeži vseeno udobni in veliko je avtobusov, kjer sedeži niso označeni in nihče ne bo upošteval števila sedežev, dodeljenih na vozovnici.
 • Uporabite kodo za popust vsakič, ko rezervirate vozovnico FlixBus: če imate račun FlixBus in ste naročeni na glasilo, pogosto potujete ali spremljate vir FlixBus na družbenih medijih, boste lahko prejeli kode za popust od FlixBusa. Te kode, ki so nizi znakov in števk, lahko vnesete na blagajni in vam prinesejo popust na skupne stroške. V naslednjem stolpcu vam ponujamo več podrobnosti o teh kodah kuponov FlixBus, kje jih najdete in kako jih uporabite.

FlixBus kuponi za popust

 • FlixBus kupcem ponuja kupone za popust, znane tudi kot kuponi za popust, neposredno na spletnem mestu, na FlixBusovih računih družbenih medijev, v glasilu ali na specializiranih spletnih mestih za popuste, kot sta www.coupons-promo-code.com, www.vouchercodes.co.uk , www.picodi.com, www.retailmenot.com ali www.dealspotr.com.
 • Pogoji in omejitve kod za popust FlixBus: kode za popust imajo vedno pogoje uporabe. Ti pogoji so lahko povezani z najmanjšo vrednostjo naročila, za katero veljajo, določeno vrsto izdelka, za katerega se lahko uporabljajo, ali celo določeno blagovno znamko ali izdelek, za katerega ponujajo ugodnost. Prosimo, da natančno preberete pogoje, ko najdete kodo za popust FlixBus, da jo pravilno uporabite pri svojem naročilu in izkoristite vse prednosti, ki jih ponuja.
 • Obdobje veljavnosti kod za popust FlixBus: kode za popust imajo tako kot promocije obdobje veljavnosti, v katerem jih je mogoče uporabiti. Vsaka koda za popust, ki jo objavimo, ima tudi to časovno omejitev, saj želimo prihraniti vaš pomemben čas in ne želimo, da preizkušate kode, ki so potekle in ne koristijo več vašim naročilom. Vredno je pojasniti, da lahko včasih te kode za popust, tudi če je rok, ki ga omenja FlixBus, še vedno delujejo, tako da če niste našli dobre kode za popust in čas dopušča, poskusite s potečenimi kodami, saj obstaja možnost, da morda še deluje.
 • Kode za popust FlixBus, objavljene na Couponius: ker imamo v ekipi Couponius radi popuste, želimo, da naši obiskovalci dobijo najboljše ponudbe in popuste pri nakupovanju na FlixBusu. Zato porabimo veliko časa za preučevanje spletnega mesta FlixBus, glasila FlixBus in računov družbenih medijev FlixBus ter iščemo najnovejše kode za popust. Hkrati smo tudi na tekočem s kodami, objavljenimi na drugih spletnih mestih za popuste, in vsak dan preverjamo zaupanja vredne vire, kot so www.retailmenot.com, www.slickdeals.co.uk, www.coupons-promo-code.com , www.promocode.ac in mnogi drugi.
 • Na tej strani boste našli seznam kod, ki jih ekipa Couponius pogosto preverja in posodablja. Prosimo, ne preizkusite le enega ali tistega, ki se vam zdi najboljši za vaše naročilo, ampak preizkusite vse, nato se lahko odločite, kateri vam najbolj koristi, in ga uporabite. 
 • Kako uporabiti kode za popust na FlixBusu: da vam pomagamo hitro in pravilno uporabiti kodo za popust FlixBus, smo na tej strani ustvarili vodnik. Pomaknite se na dno strani in sledite navodilom za uporabo kod za popust na spletnem mestu FlixBus. Dodali smo tudi sliko, da vam prihranimo dodaten čas, saj vam natančno pokaže, kje morate vnesti kodo za popust.

Še nekaj nasvetov za potnike FlixBusa

Še nekaj nasvetov, ki vam, čeprav vam ne bodo pomagali prihraniti denarja, lahko pomagajo izboljšati vašo FlixBus izkušnjo in vam bodo zagotovo pomagali na potovanju: 
 • Pojavi se na avtobusni postaji zgodaj, niso vse postaje enake in verjetno boš dobil boljše sedeže;
 • Natisnite zaslon svoje vozovnice, da se prepričate, da jo imate pri sebi, saj se aplikacija morda ne bo zagnala ali pa vaša internetna povezava ne bo na voljo, ko se vkrcate.
 • Pripravite osebni dokument in vozovnice, preden se sploh vkrcate na avtobus, sistem FlixBus potnikom omogoča skeniranje dokumentov, če jih pripravite vnaprej, je to lažje in hitreje. Upoštevajte tudi, da avtobusi FlixBus zapustijo postajališče zelo hitro po končanem vkrcanju.
 • Vsi avtobusi FlixBus niso zeleni in nimajo logotipa FlixBus. Včasih lokalni partnerji FlixBusa nimajo avtobusov te znamke, zato preberite številko avtobusne linije na vozovnici in poiščite avtobusno platformo, na katero bo vaš avtobus prispel.
 • Tukaj je naše mnenje o floti avtobusov FlixBus, kot smo jo izkusili mi: posodobljeni, čisti avtobusi in dokaj novi modeli. Precej udobni sedeži, po našem mnenju boljši od sedežev na letalu. Na avtobusu boste našli stranišča, brezplačen wifi s precej počasno povezavo, omejeno na 100 MB na potovanje. Vsi avtobusi imajo vtičnice med sedeži, le eno na vrsto. 

Končni zaključek

Ekipa Couponius na splošno meni, da je FlixBus najboljša družba za hiter, zanesljiv in poceni avtobusni prevoz. Glavna konkurenta na trgu EU sta Eurolines in National Express, in četudi se storitve ne razlikujejo radikalno, menimo, da je FlixBus zlati standard pri avtobusnih potovanjih in bomo z veseljem spet potovali z njima.

Pogosto zastavljena vprašanja o FLIXBUS-u

Ali FLIXBUS ponuja kode za popust?

Trenutno je na voljo 10 kod za popust in promocij, ki bodo delovale za FLIXBUS maja 2024, najnovejši kupon, dodan danes, pa ponuja 10 % popust.

Koliko lahko prihranite s kodami za popust FLIXBUS?

Znesek, ki ga lahko prihranite s kodo za popust pri FLIXBUS, se lahko razlikuje glede na vrednost naročila in vrednost ponujenega popusta. Trenutno se odstotek popusta giblje med 10 % in 50 %, prihranek pa lahko doseže nekaj sto evrov, odvisno od situacije.

Kateri so najboljši kuponi in kode za popust za FLIXBUS?

Najboljša preverjena koda za popust za FLIXBUS je (UK**********J) in strankam ponuja 50-odstotni popust pri nakupih v maju 2024.

KAKO LAHKO NAJDEM NAJNOVEJŠE KUPONE ZA FLIXBUS.COM?

Najnovejše kupone za FLIXBUS.COM najdete na uradni spletni strani in na posebnih spletnih mestih, kot so www.coupons-promo-code.com, www.dealspotr.com, www.slickdeals.net, www.groupon.co.uk, www. .hotdeals.com ali www.shopper.com.

ALI LAHKO PLAČUJEM S PAYPALOM NA FLIXBUS.COM?

Da, lahko plačate s PayPal na FLIXBUS.COM.

ALI FLIXBUS.COM PONUJA BREZPLAČNO DOSTAVO?

Da, svojo elektronsko vstopnico boste prejeli brezplačno neposredno na svoj e-poštni naslov in v aplikaciji.

KAJ LAHKO NAREDIM, ČE KUPON FLIXBUS.COM NE DELUJE?

Če vaša koda kupona FLIXBUS.COM ne deluje, vam priporočamo, da upoštevate naše trike in nasvete, da ugotovite vir vaše napake in se naučite, kako jo lahko odpravite. Prvič, če ste kodo vnesli ročno, ste morda naredili napako pri tipkanju. Dvakrat preverite svoj vnos in se prepričajte, da ste pozorni na velike in male črke ter da med znaki niste dali presledkov. Poleg tega morate slediti enakemu zaporedju številk in črk, kot se pojavljajo v naši bazi podatkov. Vsem tem težavam se lahko izognete tako, da preprosto uporabite funkcijo kopiranja in lepljenja od začetka za pravilen prenos kode. Drugič, vsaka koda kupona flixbus z naše strani ima svoje pogoje za unovčenje. Pozorno preberite podrobnosti v kodi kupona, da ugotovite, katera pravila morate upoštevati. Včasih je koda veljavna za minimalno vrednost rezervacije ali za določene destinacije, drugič pa je koda veljavna za nove ali obstoječe stranke. Tretjič, če ste preverili vse zgoraj navedeno in sistem še vedno generira sporočilo o napaki, to pomeni, da ste isto kodo kupona flixbus že uporabili pri prejšnjem naročilu. Ne morete ga več uporabljati, ker je že potekel. Ne pozabite, da iste kode kupona ne morete uporabiti več kot enkrat.

Ali lahko pri Flixbusu uporabim več kod kuponov?

Na žalost ne, Flixbus dovoljuje samo uporabo ene kode na naročilo, zato izberite najboljši kupon za svoje potrebe.

Kako unovčim kodo kupona Flixbus?

Če želite uporabiti kodo kupona Flixbus ali kodo kupona, sledite navodilom na tej strani. Našli boste tudi zaslon za tiskanje, ki vam bo pokazal, kje vnesti kodo, da unovčite ponudbo.

Kako uspešno uporabiti kodo kupona FlixBus na spletu

Izberite pametno, potujte zeleno in prihranite pri naslednjem potovanju z avtobusom s kodami kuponov na FlixBus.com

 • 1
  Pobrskajte po PromoCode.how za najboljšo ponudbo in kliknite »Kopiraj«, da shranite kodo kupona za kasnejšo uporabo
 • 2
  Pojdite na FlixBus.com, izberite svojo destinacijo in izpolnite vse podatke o potovanju
 • 3
  Na strani »Rezervacija« izpolnite podatke o potnikih, sedežih in dodatkih, nato pa preglejte skupno naročilo
 • 4
  Tik pod skupnim dolgovanim zneskom poiščite gumb »Vnesi kupon« in kliknite
 • 5
  Vnesite ali prilepite natančno prej shranjeno kodo kupona in kliknite »Unovči«, da prejmete potrditev

Aktivne kode za popust za FLIXBUS

🛍️ Kategorija Potovanja
🔥 Skupne ponudbe 10
🎇️ Kode za popust 8
📌 Ponudbe 2
➡️ Najboljši kupon 50% popust
🆕 Najnovejši kupon 10% popust
🚚 Brezplačna dostava DA
🔄 Rok za vračilo 30 dni
⏳ Zadnja posodobitev 30 maj 2024

Najboljše kode kuponov za FLIXBUS

KODA FLIXBUS OPIS PONUDBE FLIXBUS POTEČE
VDM44RG2X3N Prihranite 10 % na vseh poteh s to kodo za popust samo za aplikacijo Flixbus September 30, 2024
FLX628 Pridobite 15 % popusta na izbrane destinacije FLIXBUS promocijska koda Oktober 31, 2024
VDH36G47BLA Prihranite 10 % popusta na vse destinacije FlixBus kupon za popust September 30, 2024
FLX47UN Prihranite 15 % kode kupona Flixbus Avgust 31, 2024

Možnosti plačila

PayPal
ApplePay
Kreditne kartice

Možnosti pošiljanja

Po elektronski pošti

Možnosti stika

Flix SE, Friedenheimer Brücke 16, 80639 München Nemčija
flix avtobus
@FlixBus
Flixbus
flixbus.com

Z veliko floto avtobusov FlixBus omogoča cenovno ugodna in enostavna zelena potovanja. Omrežje FlixBus se razteza po Evropi, ZDA, Kanadi, Turčiji in Braziliji. Preprosto in ugodno se pozanimajte o poteh, dovoljeni prtljagi in cenah vozovnic na FlixBus.com ter prihranite na potovanju z uporabo promocijskih kod.  

LASTNOSTI IN PREDNOSTI FLIXBUS.COM

Imejte Evropo na dosegu roke in pridobite dostop do ekskluzivnih funkcij in ugodnosti.

 • Čudovit partnerski program z visokimi stopnjami provizije in namensko ekipo za pomoč strankam.
 • Različni načini plačila, vključno z Apple Pay in Google Pay.
 • Več kot 400.000 povezav na dan.
 • Dostop do več kot 2500 destinacij v 36 evropskih državah.
 • Na voljo ni provizije za rezervacijo in brezplačna odpoved.

FLIXBUS.COM NASVETI ZA VARČEVANJE

Prihranite še več na svoji naslednji potovalni avanturi in uporabite enega od naših nasvetov za varčevanje s flixbusom, da zmanjšate stroške avtobusne vozovnice.

 • Naročite se na novice in pridobite 10 % popusta na naslednjo rezervacijo.
 • Pridobite do 10 % popusta dobrodošlice za svojo prvo rezervacijo na FlixBusu.
 • Prenesite aplikacijo in pridobite 10 % popust v aplikaciji
 • Rezervirajte prej in potujte v skupinah, da pridobite ogromne popuste.
 • Rezervirajte med posebnimi prodajnimi dogodki, kot so črni petek, kiber ponedeljek, dan samskih in božična razprodaja, da boste ob naslednjih počitnicah prejeli do 80 % popust.
Avtorske pravice © 2024 Couponius.com. Vse predstavljene informacije so informativnega naslova.