Generični filtri

BOOKING.COM Koda za popust in kuponi

Odkrijte najnovejše kode za popust in preverjene promocije za ekskluzivne prihranke na BOOKING.COM

Vaša ocena: Noben
Ocena: 4.3 - 3 glasov

Aktivne kode za popust BOOKING.COM

SPLOŠNE INFORMACIJE O BOOKING.COM

Booking.com je najbolj priljubljena spletna platforma za rezervacije na svetu. Iz tega razloga je ekipa Couponius namenila dodaten čas in sredstva, da napiše izčrpen vodnik, ki vam bo pomagal pri vaši spletni izkušnji z Booking.com. Ne glede na to, ali ste izkušen uporabnik ali novinec na booking.com, je namen tega vodnika prihraniti čas in vam pomagati izbrati najboljše ponudbe za vaša potovanja. Ta vodnik je rezultat osebnih izkušenj članov ekipe Couponius, naših strokovnjakov in rezultat obsežne spletne raziskave na Booking.com, konkurenčnih spletnih mestih in virih mnenj strank. Menimo, da so ocene drugih ljudi, ki so potovali z Booking.com in delili svoje izkušnje na spletu, izjemno koristne pri izogibanju napakam in izbiri najboljših ponudb in možnosti. Zato vas vljudno prosimo, da nam pišete na [e-pošta zaščitena].

Kaj je Booking.com in kako deluje

 • Booking.com je portal, ki uporabnikom ponuja širok izbor namestitvenih možnosti po vsem svetu. Booking.com ponuja predvsem storitve spletnih rezervacij za nepremičnine, kot so hoteli, apartmaji, počitniške hiše in letovišča. Uporabniki Booking.com lahko iščejo nepremičnine na podlagi različnih kriterijev, kot so lokacija, cena, ugodnosti in ocene uporabnikov. Platforma je namenjena tako prostim kot poslovnim potnikom.
 • Portal Booking.com uporabnikom ponuja tudi možnost rezervacije letov, najema avtomobilov na destinaciji ali celo rezervacije restavracij prek svojih partnerjev. 
 • Ekipa Couponius ceni trud Booking.com, da na spletni strani pogosto objavlja kratke turistične vodnike za različne svetovne destinacije. Prijetno smo navdušeni nad raznolikostjo izbranih krajev in kakovostjo informacij, zato toplo priporočamo, da poiščete navdih v predlogih Booking.com za svoja potovanja.
 • Znotraj vsake lastnosti, predstavljene na spletnem mestu, lahko uporabniki najdejo oceno, dodeljeno na podlagi mnenj strank. Nepremičnine so ocenjene do 10, odvisno od uporabniške izkušnje in ponudbe nepremičnine. Poleg tega boste na vsaki strani nepremičnine našli podrobnosti o storitvah, ki so na voljo brezplačno ali za plačilo, kot so parkirišče, brezžični internet, zajtrk, zdravilišče, bazen ali druge možne ugodnosti, zato pozorno preberite zmogljivosti, vključene v paket, ali tiste na voljo za plačilo.
 • Plačila na Boooking.com lahko izvedete ob rezervaciji ali, če nastanitev to omogoča, pozneje, do 48 ur pred bivanjem ali ob prihodu v nastanitev. Pazljivo preberite pogoje plačila, možno je, da bo skupni strošek višji, če plačate po rezervaciji.
 • Cenimo bogastvo informacij in možnosti razvrščanja nepremičnin, ki so prisotne na Booking.com, in menimo, da je spletno mesto industrijski standard. Uporabniška izkušnja je prijetna in čeprav je lastnosti in možnosti iskanja izjemno veliko, navigacija po spletni strani ostaja preprosta in prijetna.

Kako prihraniti denar na Booking.com

 • Prvi korak, ki ga morate narediti, če želite pridobiti najboljše ponudbe booking.com, je, da odprete uporabniški račun in se naročite na glasilo. Ker booking.com zelo pogosto posodablja svoje promocije, se je za dostop do najnovejših ponudb nujno treba naročiti.
 • Ekipa Couponius priporoča, da namestite tudi mobilno aplikacijo booking.com. Menimo, da je to najboljši vmesnik za dostop do booking.com in imeli boste dostop do svojih rezervacij, promocij in najnovejših ponudb na booking.com kjer koli že ste. Všeč nam je, kako je aplikacija optimizirana, in menimo, da je to nujno potrebno za najboljše rezultate pri rezervaciji nastanitve na booking.com.
 • Vedno izberite nastanitve, ki ponujajo brezplačno odpoved do 48 ur pred bivanjem. Tako vam bo Booking.com v primeru nepredvidenih okoliščin vrnil denar.
 • Poiščite nepremičnine, ki v okviru istega proračuna vključujejo zajtrk ali druge ugodnosti, kot so brezplačno parkiranje, dostop do zdravilišča ali objekti za sprostitev. Prav tako skrbno izberite nepremičnine, tako da nudijo enostaven dostop do javnega prevoza, ko potujete v druge države, ali da so blizu območij, ki vas zanimajo, da se izognete dodatnim stroškom prevoza.
 • Prihranite na Booking.com s programom Genius. Člani Booking.com so za svojo zvestobo nagrajeni preko programa Genius. S tem programom lahko pridobite dodatne popuste pri rezervacijah nepremičnin in avtomobilov ter možnost, da dobite vključen zajtrk ali brezplačno nadgradnjo v sobo superior. Znotraj programa obstajajo tri različne ravni ugodnosti, in sicer: 1. stopnja za člane začetnike, z 10 % popusti na nepremičnine in najem avtomobilov na izbranih lokacijah; 2. stopnja, ko dosežete število 5 rezervacij v 2 letih in ponuja 10-15% popust na izbranih lokacijah in 10% na najem avtomobila, možnost brezplačnega zajtrka in nadgradnje v superior sobo v izbranih objektih; Raven 3, ko dosežete 15 rezervacij v 2 letih in ponudite 10-20 % popust na izbranih lokacijah in 10 % popust pri najemu avtomobilov, brezplačen zajtrk in nadgradnjo v superior sobo v izbranih namestitvah ter prednostno podporo Bookinga. com.
 • Dodatno prihranite z uporabo promocijskih kod Booking.com: Booking.com svojim članom ponuja kode za popust oziroma nize znakov in števk, ki jih vnesete kot del spletnega naročila, lahko prinesejo dodatne ugodnosti k izbrani ponudbi. Te ugodnosti so lahko: fiksen odstotek skupnega zneska, znesek, ki se odšteje od celotnega naročila ali druge dodatne ugodnosti, kot so: vključen zajtrk, brezplačno parkiranje na lokaciji, nadgradnja v superior sobo in mnoge druge. 
prazno

Booking.com promocijske kode

 • Ker so pomemben način za prihranek denarja pri rezervaciji prek Booking.com, vam bomo dali več podrobnosti o kodah za popust, kaj so, kako jih najdete in kako jih uporabite.
 • Ekipa Couponius nenehno išče najboljše kode za popust in kupone za vas in jih objavljamo dnevno, zato morate le obiskati nas.
 • Pogoji in omejitve kode popusta Booking.com: kode popusta vedno veljajo pod pogoji. Ti pogoji so lahko povezani z najmanjšo vrednostjo naročila, za katero veljajo, določeno vrsto izdelka, za katerega se lahko uporabljajo, ali celo določeno blagovno znamko ali izdelek, za katerega ponujajo ugodnost. Ko najdete kodo popusta booking.com, pozorno preberite pogoje, da jo boste lahko pravilno uporabili pri svojem naročilu in izkoristili vse prednosti, ki jih ponuja.
 • Obdobje veljavnosti kod za popust Booking.com: kode za popust imajo tako kot promocije obdobje veljavnosti, v katerem jih je mogoče uporabiti. Vsaka koda za popust, ki jo objavimo, ima to časovno omejitev, ker vam želimo prihraniti pomemben čas in ne želimo, da preizkusite kode, ki so potekle in ne koristijo več vašim naročilom. Treba je omeniti, da lahko te kode za popust včasih še vedno delujejo, tudi če je rok, ki ga omenja booking.com, še vedno deloval, zato, če niste našli dobre kode za popust in čas dopušča, poskusite s potečenimi kodami, saj obstaja možnost, da morda še deluje.
 • Kode za popust Booking.com, objavljene na Couponiusu: ker imamo v ekipi Couponius radi popuste, želimo, da naši obiskovalci dobijo najboljše promocije in popuste pri nakupovanju na booking.com. Zato porabimo veliko časa za preučevanje spletnega mesta booking.com, glasila booking.com in računov družbenih medijev booking.com ter iščemo najnovejše kode za popust. Hkrati smo tudi na tekočem s kodami, objavljenimi na drugih spletnih mestih za popuste, in vsak dan preverjamo zaupanja vredne vire, kot so www.retailmenot.com, www.slickdeals.co.uk, www.coupons-promo-code.com , www.promocode.ac in mnogi drugi.
 • Na tej strani boste našli seznam kod, ki jih ekipa Couponius pogosto preverja in posodablja. Prosimo, ne preizkusite le enega ali tistega, ki se vam zdi najboljši za vaše naročilo, ampak preizkusite vse, nato se lahko odločite, kateri vam najbolj koristi, in ga uporabite. 
 • Kako uporabiti promocijske kode na booking.com: da vam pomagamo hitro in pravilno uporabiti kodo popusta na booking.com, smo na tej strani ustvarili vodnik. Pomaknite se na dno strani in sledite navodilom za uporabo kod za popust na spletnem mestu booking.com. Dodali smo tudi sliko, da vam prihranimo dodaten čas, saj vam natančno pokaže, kje morate vnesti kodo za popust.

Pogosta vprašanja o BOOKING.COM

Ali BOOKING.COM ponuja kode za popust?

Trenutno je na voljo 10 kod za popust in promocij, ki bodo delovale za BOOKING.COM maja 2024, najnovejši kupon, dodan danes, pa nudi 6-odstotni popust.

Koliko lahko prihranite s kodami za popust BOOKING.COM?

Znesek, ki ga lahko prihranite s kodo za popust pri BOOKING.COM, se lahko razlikuje glede na vrednost naročila in vrednost ponujenega popusta. Trenutno je odstotek popusta med 6% in -100$, prihranek pa lahko doseže nekaj sto evrov, odvisno od situacije.

Kateri so najboljši kuponi in kode za popust za BOOKING.COM?

Najboljša preverjena koda za popust za BOOKING.COM je (EA*********4) in strankam ponuja popust v višini -100 USD za nakupe v maju 2024.

Ali promocijske kode delujejo na Booking.com?

Kratek odgovor, da! Booking.com članom ponuja promocijske kode na svoji spletni strani, računih družbenih medijev in glasilih.

Katere promocijske kode ponuja Booking.com?

Tu so vrste promocijskih kod Booking.com, ki jih lahko pričakujete:
 • Boni za nove člane
 • Boni za obstoječe člane
 • Brezplačni boni za nadgradnjo

Kje najdem promocijsko kodo za Booking.com?

Promocijske kode Booking.com lahko najdete oglaševane na spletnem mestu, računih družbenih medijev, e-novicah ali celo na spletnih mestih s kuponi, kot so www.coupons-promo-code.com, www.vouchercodes.co.uk, www.promocodis.com, www.retailmenot.com ali www.dealspotr.com.

Ali lahko promocijsko kodo Booking.com uporabim večkrat?

No, to je odvisno od posebnih pogojev in določil, ki jih Booking.com določi za to določeno kodo. Če želite izvedeti, ali lahko kodo za popust uporabite večkrat, preverite pogoje, povezane s kodo.

Ali imajo promocijske kode Booking.com rok veljavnosti?

Vse promocijske kode Booking.com veljajo le omejen čas, zato preverite datum poteka.

Kaj pa, če moja promocijska koda Booking.com ne deluje?

Če koda, ki ste jo vnesli, ne deluje, morate:
 • preverite, ali ste kodo vnesli pravilno
 • preverite datum veljavnosti kode
 • preverite, ali veljajo omejitve (nekatere promocijske kode veljajo samo za določene artikle ali kategorije.
 • zagotovite, da poskušate uporabiti kodo za prave izdelke).
Če vse to ne deluje, lahko vedno poiščete drugo kodo za popust in jo preizkusite.

Kako uporabiti promocijsko kodo na Booking.com

Zagotovite si najboljše ponudbe na Booking.com z uporabo KUPONOV ZA POPUSTE. Izkoristite svoja prihodnja potovanja tako, da vsakič shranite

 • 1
  Pojdite na Booking.com in v iskalnem polju poiščite razpoložljive ponudbe in druge promocijske ponudbe.
 • 2
  Izberite hotel ali hostel ali katero koli drugo vrsto namestitve, ki jo najdete, in se odločite za sobo.
 • 3
  Pojdite na spletno stran kupona, poiščite razpoložljive kode in ko najdete primerno za vaše naročilo, jo kopirajte v odložišče ali zapišite na kos papirja ali Wordov dokument.
 • 4
  Vrnite se na Booking.com, se prijavite v svoj račun ali ga ustvarite v tem koraku in na strani s povzetkom rezervacij prilepite kodo v promocijsko polje – Vnesite svojo promocijsko kodo – ali jo vnesite ročno s tipkovnico.
 • 5
  Kliknite gumb Uporabi in dokončajte postopek rezervacije.

Aktivne kode za popust za BOOKING.COM

🛍️ Kategorija Potovanja
🔥 Skupne ponudbe 10
🎇️ Kode za popust 8
📌 Ponudbe 2
➡️ Najboljši kupon -100 $ popusta
🆕 Najnovejši kupon 6% popust
🚚 Brezplačna dostava DA
🔄 Rok za vračilo 30 dni
⏳ Zadnja posodobitev 30 maj 2024

Najboljše kode kuponov za BOOKING.COM

KODA BOOKING.COM BOOKING.COM OPIS PONUDBE POTEČE
VISABKNG S to promocijsko kodo BOOKING.com prihranite do 6 % popusta na bivanje pri plačilu z Viso December 31, 2024
EARLYSUMMER24 Do 100 USD popusta na vaše naročilo Booking.com koda za popust Julij 31, 2024
SATURDAY Do 30 % popusta na vaša naročila Booking.com promocijska koda September 30, 2024
MCBKG 10 % popusta na izbrane hotele Booking.com promocijska koda September 30, 2024

Možnosti plačila

PayPal
ApplePay
Kreditne kartice

Možnosti pošiljanja

Po elektronski pošti

Možnosti stika

Oosterdokskade 163, 1011 DL, Amsterdam, Nizozemska
Booking.com
@booking.com
Booking.com
booking.com

LASTNOSTI IN PREDNOSTI BOOKING.com 
 • Ali potrebujete več razlogov za uporabo Booking.com? Spodaj boste našli značilnosti in prednosti enega od vodilnih svetovnih digitalnih potovalnih podjetij.
 • Več kot 30.000.000 oglasov, ki pokrivajo 150.000 destinacij. 24/7 podpora strankam.
 • Dostop do Genius Loyalty in Affiliate programa, ki vam bosta prinesla neverjetne nagrade in ugodnosti.
 • Brez pristojbin za rezervacijo.
 • Garancija ujemanja cene.
BOOKING.com NASVETI ZA VARČEVANJE
 • Obožujete potovanja, a se vam včasih zdijo malo dražje? Naši nasveti za varčevanje vam bodo pomagali premisliti. Vsak dan boste želeli potovati vedno več.
 • Prijavite se na glasilo, da odklenete Secret Deals.
 • Pridobite 15 % popust s popusti Getaway Deals.
 • Prenesite aplikacijo in pridobite ekskluzivne popuste samo za mobilne naprave.
 • Zaslužite milje vsakič, ko rezervirate hotel.
 • Rezervirajte svoje naslednje potovanje na črni petek, božične razprodaje ali druge posebne prodajne dogodke in pridobite vsaj 15 % popust kot popust.
Avtorske pravice © 2024 Couponius.com. Vse predstavljene informacije so informativnega naslova.